28. marta dienas horoskops – esi godīgs pret sevi un citiem!

dienas_horoskops

#AUNS  lai mazinātu smagumu, kas tevī ir sakrājies, ir laiks dalīties kādā noslēpumā ar uzticamu cilvēku – tu tiksi atbalstīts!

 

#VĒRSIS  šodien izjutīsi, kāda ietekme ir taviem vārdiem uz citiem cilvēkiem. Vislabāk stratēģija risinot konfliktus – kompromisu meklēšana!

 

#DVĪŅI  tava sapņainība šodien tev varētu radīt zināmas problēmas, esi uzmanīgs! Ieklausies citu sacītajā, lai nepalaistu neko garām!

 

#VĒZIS  citi šodien pie tevis vērsīsies pēc padomiem, vislabāk, dalies ar viņiem savā pieredzē un esi objektīvs

 

#LAUVA  neesi stūrgalvīgs, vēl ir tik daudz, ko tu neesi atklājis, tāpēc ļaujies šodienai un mēģini paskatīties uz visu no malas

 

#JAUNAVA  šodien ir tik brīnišķīgs laiks, ka būtu grēks nepabūt ārā – ieteicamas fiziskas aktivitātes(tava Vese***a tev vēlāk pateiksies!)

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 27. marta līdz 2. aprīlim; uzzini savas laimīgās dienas!

#SVARI  šodien pamanīsi kā mainījusies ir tava āriene, kopš tu esi sācis mainīties no iekšienes, būs arī komplimenti no citiem! 🙂

 

#SKORPIONS tava neatkarīgā daba šodien traucēs sasniegt iecerēto, mēģini strādāt komandā – tas stiprinās arī attiecības!

#STRĒLNIEKS  šī noteikti ir nedēļas produktīvākā diena – dari visu uz 100 un brīvdienās nebūs jālauza galva par neko!

 

#MEŽĀZIS  šajā dienā tev ir jādomā par to, ko tu vēlies nākotnē – atvadies no visa vecā un liekā, lai var sākties jauns posms dzīvē!

 

#ŪDENSVĪRS  tava sirds un prāts šodien gribēs pastrīdēties, nav viegli, kad iespējas ir tik dažādas, tāpēc paļaujies uz savu intuīciju!

 

#ZIVIS nebaidies būt atklāts pret citiem par savām vēlmēm – viņi neprot lasīt tavas domas. Vakaru pavadi ar ģimeni!

Leave a Comment