29. augusta horoskops – bieži mainīsies garastāvoklis!

#AUNS šodien apkārtējie tevi mēģinās dažādos veidos pārbaudīt un izaicināt – neļauj viņiem pārkāpt robežas, esi stingrs!

#VĒRSIS  šodien gaidāms mainīgs garastāvoklis, ko pa daļai ietekmēs arī apkārtējo ņemšanās par sīkumiem, labāk pavadi laiku vienatnē!

#DVĪŅI beidzot tu vari veltīt laiku sev un nē, tas nenozīmē visu dienu gultā skatīties seriālus! Ir jāsāk kaut kas darīt!

#VĒZIS  var sanākt vilties gan sevī, gan citos, bet nenokar galvu, tev ir visas iespējas situāciju izlabot, vajag tikai gribēt!

#LAUVA  būs grūti saplānot kopīgas aktivitātes ar citiem dažādo vēlmju dēļ, bet ar mazām viltībām vari panākt savas vēlmes!

#SVARI  šodien droši var atļauties sevi iepriecināt un būt mazliet egoistiskam. Iespējams laiks domāt par veselīgāku dzīvesveidu…

#SKORPIONS dienu sāc mierīgi, ja iespējams, meditējot. Izbaudi brīvdienu, atslēdzies no darba lietām un koncentrējies uz patīkamo!

#STRĒLNIEKS  pieskati kā tu tērē naudu, citādi radīsies problēmas; Centies saprast savas reālās iespējas un nešaut pār strīpu!

#MEŽĀZIS  šodien negatīvām emocijām un domām nav vietas – pievērsies lietām un cilvēkiem, kuri tev sagādā prieku un laimi!

#ŪDENSVĪRS  izvairies no konfliktiem, meklē zelta vidusceļu. Vislabāk šo dienu ir pavadīt esot ārpus mājas, pie dabas!

#ZIVIS Ir laiks baudīt dzīvi, drīz jau atkal sāksies ierastā rutīna, šīs iespējams ir pēdējās kārtīgās brīvdienas uz kādu laiku!

Leave a Comment