29. maija horoskops – šī diena ir vienkārši jāiztur!

#AUNS  šodien plānojot dienu un darbus, centies panākt, lai tu nenoliec sevi pēdējā vietā, kā tu līdz šim esi bieži darījis!

#VĒRSIS  šodien labāk turēties tālāk no cilvēkiem – tevi kaitinās pat vismazākie sīkumi. Toties ir labs laiks, lai rastu atbildes!

#DVĪŅI  Pirms kaut ko uzsāc, padomā, vai tas ir tā vērts, nemēģini par katru cenu panākt savu iegribu, beigās var sanākt apdedzināties!

#VĒZIS  dažādi neparedzēti šķēršļi traucēs īstenot savus mērķus, tavos spēkos ir tikt ar tiem galā,
ja vien cīnīsies!

#LAUVA  tavu prātu nodarbinās neskaitāmi jautājumi, atbildes vispirms meklē iekšienē! Nav īstais brīdis, lai pieņemtu svarīgus lēmumus!

#SVARI  emocionāls laiks! Pat ja nejūties labi, ir svarīgi rast enerģijas avotu – sakopo spēkus un tiec pāri problēmām!

#SKORPIONS lai nākotnes plāni izdotos, svarīgi neatkārtot pagātnes kļūdas, lai kā arī nepatiktu, nāksies analizēt sevi!

#STRĒLNIEKS  beidzot tiksi galā ar iekavētajiem darbiem, jutīsies viegli, tomēr neaizsapņojies – darba nedēļa vēl nav galā!

#MEŽĀZIS  ir īstais mirklis likt darbus pie malas un kārtīgi atlaist, ar visu, ko es paveicis, tu tiešām esi to pelnījis!

#ŪDENSVĪRS  nenolaid rokas, kad liekas, ka viss nenotiek kā vēlies, panākumi būs, tikai vajag mazliet vairāk pacietības!

#ZIVIS visums tavu dienu ir ieplānojis savādāk nekā tu, lai kā arī gribētos kontrolēt situāciju, vieglāk ir atlaist grožus!

Leave a Comment