29. marta horoskops – gatavojies pārmaiņām!

#AUNS Šodien tu sajutīsies it kā staigātu pa virsotnēm –tavs spēks un enerģija un nepārspējamā līmenī– izmanto to lietderīgi, sagatavojies nākamajai nedēļai, kas solās būt emocijām un piedzīvojumiem pārpildīta!

#VĒRSIS Jau dienas pirmajā daļā tev nāksies pārkāpt pāri savam pašlepnumam un izdarīt izvēles, kuras tev nenes tūlītēju labumu(toties ir ieguldījums nākotnē). Iemācies izkāpt no ikdienas rutīnas un veltīt vairāk laika sev!

#DVĪŅI Tev ir jāzina – ja šodien izcelsies kāds konflikts, tad tikai pārpratumu dēļ, lai no tā izvairītos, izsakies skaidri un esi atklāts; cilvēki neprot lasīt tavas domas. Negaidi jauna mēneša sākumu, pārmaiņas var uzsākt arī šodien!

#VĒZIS Neuztraucies – lai kas arī šodien notiktu, centies visā ieraudzīt pozitīvo – neļauj sīkumiem tev sabojāt omu, nepakļaujies citu iegribām! Ja rodas grūtības sakoncentrēties, elpo dziļi un lūdz palīdzību visumam!

#LAUVA Svētdiena ir domāta lai atpūstos un pabūtu kopā ar mīļajiem cilvēkiem. Izkrati savu sirdi kādam tuvam cilvēkam – pasaki ko tu domā un jūti – tev paliks vieglāk un ātrāk tiksi tam pāri! Sāc plānot nākamo nedēļu!

#JAUNAVA Šī diena ir ideāla tam, lai apņemtos ko jaunu, nav jāmaina dzīve, bet vienkārši jāmaina tās lietas, kuras tev vairs neder. Neļauj citiem iespaidot tavas domas, cīnies par sevi, kurš gan tevi labāk pazīts, kā tu pats?

#SVARI Lai kā arī tu nebūsi sajūsmā par šo domu, bet šodien darboties komandā ir laba ideja – rezultāti būs divtik labi. Tas kliedēs tavu vientulību un liks iepazīt cilvēkus no jauna! Palutini sevi ar kādu izklaidi, vai ko citu – tu esi to pelnīijs!
#SKORPIONS Izmanto šo dienu analizējot savus pēdējo nedēļu soļus – iespējams ir labas alternatīvas, kuras tu neapzinies, uzticies visuma vadībai! Ja ļausies šīs dienas notikumu gaitai, spēsi iegūt kādu jaunu atklāsmi par sevi!

#STRĒLNIEKS Svētdiena ir laiks mieram un enerģijas atjaunošanai, tāpēc nekādā gadījumā nepieņem steidzīgus lēmumus. Pazudīs spriedze un sāksi izjust dzīves garšu no jauna, dalies savās jūtās ar mīļajiem!

#MEŽĀZIS Šīs dienas gaitā var būt sīkas aizkavēšanās – bet nekas tāds, lai tev būtu jāuztraucas, drīzāk izmanto tās savā labā un tu tikai iegūsi! Tiec galā ar emocijām, kuras pēdējā laikā esi turējis ieslēgtas sevī un ignorējis.

#ŪDENSVĪRS Šī diena būs interesanta, būs gan jautrība, gan cīņa par savām tiesībām; nāksies pierādīt sevi gan sev pašam, gan citiem – radīsies iespēja parādīt savu potenciālu, nepalaid to garām! Esi pateicīgs par to, kas tev ir!

#ZIVIS Tev šodien nekas pasauli pārveidojošs jādara, tomēr izmanto šo dienu lietderīgi. Apzinies savus mērķus, ko vēlies sasniegt, šodien mēģini nepretoties, izmanto iespēju darboties komandā– spēsi vairāk izdarīt!

Leave a Comment