3. augusta dienas horoskops– tu vari!

 

#AUNS  Pārstāj darīt lietas, kuras tev nāk par ļaunu. Nebaidies riskēt, tev viss izdosies, tu necīnies viens! Vai tu jūti, ka tavs sapnis kuru katru mirkli kļūs par realitāti?

 

#VĒRSIS  Mēness ietekmē izdosies skaidrāk saprast nesenos notikumus. Iemācies lūgt palīdzību, kad tā ir nepieciešama. Neesi stūrgalvīgs, bet meklē kompromisus!

 

#DVĪŅI  dari tā, lai tava rīcība sakristu ar to, ko runā. Beidzot tiksi galā ar iekavētajiem darbiem- tāpat nav kur sprukt! Esi atklāts pret sevi– ir lietas, kuras vajadzētu mainīt!

 

#VĒZIS  Šodien nemēģini izprast loģiku notiekošajā, tas atklāsies vēlāk- ja tev liekas, ka kaut kas tevi traucē, patiesībā tu tiec no kaut kā pasargāts- no ” augšas” viss ir labāk redzams- paļaujies!

 

#LAUVA  Šodien darba būs daudz, tomēr nenokar degunu- smelies prieku pie labiem draugiem, īpaši, kad tevi māc šaubas un negatīvas emocijas, tu to pārvarēsi!

 

#JAUNAVA  dažkārt viss ir savādāk nekā izskatās. Neļauj emocijām ietekmēt tavu darbu, cīnies par savu vietu! Pirms runā, pārdomā kā tavi vārdi var ietekmēt citus

 

#SVARI  izvairies no konfliktiem ar tuviniekiem. Koncentrējies uz aktivitātēm, kas pacels tavu noskaņojumu un ļaus nedaudz aizmirsties. Tev vajag vairāk miera!

 

#SKORPIONS darbi tiks veikli padarīti, tādejādi brīvo laiku vari izmantot patīkamās aktivitātēs, kas ļaus tev atjaunot enerģiju. Neaizmirsti pateikties mīļajiem par atbalstu

 

#STRĒLNIEKS  saskatīsi nākotni daudz skaidrāk. Romantika virmo gaisā, šovakar to izbaudīsi!  Esi pateicīgs par to, kas tev ir- pat ja neapzinies to, tev ir ļoti paveicies!

 

#MEŽĀZIS  tas ir tiesa, ka ne viss notiks kā plānots, bet ja ļausies dienas gaitai, viss izvērtīsies vēl labāk nekā cerēts. Pārdomā, ko tu vēlētos mainīt savā dzīvē!

 

#ŪDENSVĪRS  neļaujies kārdinājumiem, problēmas atrisināsies viegli, ja neiejauksies. Nerīkojies pretrunā ar savu intuīciju- tu zini, kāds būs rezultāts

 

#ZIVIS ir tikai trešdiena, neskrien, bet ļaujies notiekošajam, laika visu paspēt vēl ir gana. Pārdomā savus dzīves mērķus un kā tos sasniegt!

Leave a Comment