3. februāra dienas horoskops – emocionāla diena!

dienas-horoskops

#AUNS  šis ir īstais brīdis lai sakārtotu apkārt esošās lietas, jo šī nekārtība arī traucē tavām domām kā arī radīt jaunas idejas!

 

#VĒRSIS  būsi daudz jaunu cilvēku starpā – lieliska iespēja veidot jaunus kontaktus, un kas zina, varbūt satiksi arī kādu īpašu cilvēciņu..

 

#DVĪŅI  atkal jau viss mainās, tev nav miera! Vislabāk iesakām tev censties adaptēties un necerēt uz tik drīzu mieru.

 

#VĒZIS  zudīs pacietība attiecībā uz dažiem indivīdiem – centies elpot dziļi, tu labi zini, ka viņus izmainīt tu nevari..

 

#LAUVA  tev vajag vairāk būt starp cilvēkiem un komunicēt – šodien arī radīsies izdevība, neatsakies un dodies nezināmajā!

 

#JAUNAVA  kāds tev nestāsta visu, ko būtu nepieciešams zināt, kas nozīmē darīt lietas tumsā, šobrīd arī nāksies to pieņemt…

Lasi arī: Biedējoši precīzs 2017. gada horoskops; Uzzini prognozi savai Zodiaka zīmei!

#SVARI  šodien nāksies analizēt un daudz domāt, lai spētu atrast izdevīgākos ceļus un veidus kā izdarīt tev uzkrautos darbus!

 

#SKORPIONS šodien jutīsies savādi – ne slikti un ne labi, tas ir tādēļ, ka tu jūti tuvojošās izmaiņas tavā dzīvē, tikai mieru!

 

#STRĒLNIEKS  izskatās, ka arī tev priekšā stāv kāda problēma, tomēr ja ieskatīsies dziļāk, drīz vien sapratīsi, ka viss ir nieks

 

#MEŽĀZIS  šodien jātiek galā ar visādiem papīriem un citām garlaicīgām lietām, jo brīvdienāš tam vienkārši nebūs laika!

 

#ŪDENSVĪRS  izmanto savu enerģijas pārpilnību, lai palīdzētu apkārtējiem, tas viss radīs tevī tikai lielāku spēku un prieku dzīvot

 

#ZIVIS  ir svarīgi apstādināt konfliktus jau to saknē un negaidīt sekas, kas radīsies, ja ignorēsi notiekošo!

Leave a Comment