3. janvāra dienas horoskops– gaidāms emociju izvirdums!

dienas-horoskops

#AUNS Dienas sākumā var šķist, ka viss brūk un jūk. Iespējams jutīsi vilšanos tajā ko dari– tomēr tā būs īslaicīga sajūta. Nepievērs pārāk daudz uzmanības negatīvām domām un pārdzīvojumiem.

 

#VĒRSIS  Izvairies sākt jaunus projektus, tā vietā centies analizēt iepriekš izdarīto. Pēcpusdienā saņemsi jaunu impulsu aktivitātēm, jutīsi sevī kūsākam enerģiju! Tomēr centies noteikt piemērotas robežas savām aktivitātēm.

 

#DVĪŅI rīta stundas vajadzētu pavadīt pabeidzot iesāktos darbusi– tas vienkārši ir jādara, gribi to vai nē. Savukārt, jauniem darbiem būtu jāpievēršas dienas otrajā pusē. Centies atvairīt negatīvās emocijas un koncentrējies uz saviem mērķiem!

 

#VĒZIS  Laiks atvadīties no nereālām fantāzijām un atgriezties realitātē, īpaši, pievērstiem tam, ko esi apsolījis citiem! Neiespringsti, ja viss 100% neizdodas, kā biji ieplānojies, dienas otrā daļa var būt potenciāli problemātiska.

 

#LAUVA  tev jau no paša rīta būs nepieciešams savākties– gan fiziski, gan emocionāli. Ir iespējams, ka būs iemesls sajust vilšanos pret kādu vai kaut ko, bet pārāk nepārdzīvo– gudrāk ir visu to analizēt un izdarīt loģiskus secinājumus.

 

#JAUNAVA samierinies– šī diena būs īpaši neproduktīva, tāpēc pat nesāc iespringt visu izdarīt un pabeigt– ļauj notikt visam savā gaitā un paskaties uz to no malas. Savu uzmanību labāk pievērst attiecībām.

 

#SVARI  tavam šodienas mērķim ir jābūt neiesaistīties nopietnās darīšanās– nelien tur, kur nevajag! Centies strādāt sabalansēti– taupi enerģiju. Dienas otrajā pusē māksies virsū negatīvas emocijas, neļauj tām pārņemt tevi!

Lasi arī: Lielais saderības horoskops 2017. gadam

#SKORPIONS tev ir nepieciešams uzlabot pašdisciplīnu, kā arī sakārtot savu mīlas dzīvi. Centies izprast savas emocijas un analizēt savu rīcību. Ja esi nodarījis kādam ko sliktu, ir īstais laiks, lai prasītu piedošanu.

 

#STRĒLNIEKS  lai tiktu galā ar šo dienu, tev būs nepieciešama spēja savaldīties. Rīta pusē iespējams leksi ārā no biksēm par katru sīkumu– mācies elpot dziļi un noskaitīt līdz desmit, pirms kādam kaut ko saki!

 

#MEŽĀZIS  Neiesaisties citu attiecību problēmās, apkārtējo negatīvā enerģija un emocijas tevi šodien var spēcīgi ietekmēt, tāpēc izvairies no kontakta. Vairāk pārdomā kā izdarīt visu ieplānoto!

 

#ŪDENSVĪRS  Rīta pusē esi saprātīgs, neļaujies mirkļa iegribām, citādi izsitīsi savā maciņā pamatīgu robu. Tikai dienas otrajā pusē beidzot būsi nobriedis kontaktam un sarunām ar citiem cilvēkiem.

 

#ZIVIS Dienas pirmo daļu izmanto, lai pabeigtu iesāktos darbus, jo pēcpusdienā, iespējamas nekontrolējamas emocijas, kas traucēs domāt skaidri. Izvairies no garām sarunām, tās viegli pāraugs strīdos!

 

Leave a Comment