3. jūnija horoskops – nepalaid garām iespējas!

#AUNS  šodien nedomā par jaunu darbu sākšanu pirms neesi pabeidzis vecos. Būsi nedaudz īdzīgs, bet tāpēc nav jāizolējas no citiem!

#VĒRSIS  veiksmīga diena tiem, kas ir darba meklējumos vai vēlas atrast kādu jaunu nodarbi – visums nāks jums palīgā!

#DVĪŅI  šī būs super produktīva diena – neiznieko to! Vakara pusē gribēsies baudīt dzīvi, vislabāk kopā ar mīļoto cilvēku!

#VĒZIS  šodien apkārtējo sliktā garastāvokļa ietekmē, būs jāturas pretī citu provokācijām, saglabā vēsu prātu, citādi strīds garantēts.

#LAUVA  turi acis vaļā- parādīsies jaunas karjeras iespējas. Šovakar ir laiks atjaunot kontaktus ar seniem, piemirstiem draugiem.

#JAUNAVA visu nevar kontrolēt, iemācies palaist vaļā un spēsi beidzot ieelpot. Šodien tev  nav jāpadara pilnīgi viss, vajag arī atpūsties!

#SVARI  šodien spēsi izdarīt vairāk, ja tik ļoti neiespringsi. Tev ir nepieciešams miers, lai sakārtotu savas domas.

#SKORPIONS vispirms izproti savas emocijas un vēlmes, lai atgūtu iekšējo harmoniju un tikai tad ķeries pie dienas darbiem.

#STRĒLNIEKS izpēti savas iespējas, nepaļaujies tikai uz citu teikto. Finansiālais stāvoklis uzlabojas–varēsi iegādāties to ko vēlies jau sen

#MEŽĀZIS  šodien būsi atvērts piedzīvojumiem, darbs paliks otrā plānā. Izvairies no sev apkārt esošajiem enerģētiskajiem „vampīriem”

#ŪDENSVĪRS  saistības, kuras uzsāksi šodien būs ilgstošas, tāpēc nepārsteidzies un ņem vērā zīmes, kuras tev tiek sniegtas.

#ZIVIS  tagad kad jūties līdzsvarā atgriežas tava enerģija, izmanto to labi. Viss, ko tu vēlies, šobrīd ir iespējams!

 

Leave a Comment