3 kļūdas, kas atņem sievietei viņas spēku

Sieviete ir enerģiski spēcīgāka par vīrieti 16 reizes – ar nosacījumu, ka viņa pēta savu spēku. Un ir lietas, kas atņem šo spēku vai to pilnīgi bloķē.

Un tas nav par “Vēdu” sievieti ar gariem matiem un svārkiem līdz grīdai. Un par veciem ieradumiem, kas mūs aplaupīs, līdz mēs tos apzināti iznīcināsim.

Sasprindzināts vēders

Ja esat dzirdējuši frāzi „ievelc vēderu” savā bērnībā, tad jums, iespējams, ir ieradums to saglabāt. Tajā pašā laikā Hara, mūsu dzīves enerģijas centrs, ir bloķēta. Pirodiet maksimāli atslābināt vēderu uz katras izelpas un palielināt to ieelpojot – tas ne tikai sniegs jums spēku, bet arī atbrīvos jūs no daudzām slimībām.

LASI ARĪ: Šīs 3 Zodiaka zīmes mīl tā kā neviens cits Visumā!

Skatiens no augšas uz leju uz vīriešiem

Mēs nedomājam augstprātību vai lepnumu – mēs runājam par vienkāršu ieradumu skatīties. Ja skatāties vīrietim acīs un pēc tam skatāties uz leju – jūs instinktīvi ieslēdzat pakļaušanās un pazemības paternu. Tikoties ar vīriešiem, vispirms apstājieties pie kājām un pēc tam ar skatienu pārvietojieties pa ķermeni, paceliet to līdz punktam starp uzacīm. Tas dos jums īpašu spēku, kas pieder jūsu no dzimšanas.

Sūdzības par dzīvi

Atcerieties: uz planētas nav nevienas vietas, kur varētu sūdzēties. Ar šo jūs, pirmkārt, pasliktināsiet situāciju, un, otrkārt, jūs plānojat nelaimīgāku nākotni.

Jūsu galvenie draugi ir apmierinātība un pašcieņa. Ja jums nav šo īpašību, vīrieši jūs aplūkos kā izmantojamu objektu.

avots: esotericblog

Leave a Comment