3 lietas, kuras vīrietis slēpj no Tevis

Kad tu kādam jautā: “Kas ir atgadījies? Kas tevi nomāc?”, tad tu saņem atbildi: “Viss ir kārtībā!” Tomēr, tevi nepamet sajūta, ka kaut kas tiek noklusēts. Tā mēdz darīt katrs cilvēks neatkarīgi no dzimuma. Mēs nemīlam runāt par savām vājībām un problēmām, kad paši netiekam ar tām īsti galā. Ir pāris tēmas, par kurām vīrieši lielākoties nevēlas apspriesties.

Viņš grib vairāk seksa

Daudzi no mums izjūtu gan garīgu, gan fizisku tuvību ar savu partneri tieši nodarbojoties ar seksu. Ja tu pārāk bieži esi nogurusi, aizņemta vai neomā, tad arī tavs vīrietis kļūs viegli aizkaitināms un nepriecīgs. Pajautājot pārim: “Kāda ir jūsu seksa dzīve?” Lielākoties vīrieši ir tie, kas izpaudīs kaut kādu neapmierinātību, bet sievietes sāks skaitīt, bieži vien neapjaušot, ka seksa biežums ir samazinājies. To vīrietis zina ļoti labi un ir to ievērojis.

Viņam ir finansiālas grūtības

No sākta gala ir uzskats un pieņēmums, ka vīrietis ir tas galvenais ģimenes apgādnieks, kuram ir jāstiepj mājās “mamuts”, lai pabarotu ģimeni. Tāpēc, ja rodas finansiālas grūtības, tās vīrieša prātā ir vēl grūtāk pārdzīvot, jo tas nozīmē, ka viņš nav pietiekami spējīgs veikt savus pienākumus- apgādāt ģimeni. Viņš atzīs finansiālas problēmas tikai tad, ja viņš vairs neredzēs citu izeju, bet citādi, tu ļoti iespējams nekad neuzzināsi, ka kādas problēmas ir jebkad bijušas.

Viņš ir norūpējies par savu veselību

Sievietēm ir tendence biežāk un rūpīgāk sekot līdzi savam Vese***as stāvoklim, kamēr vīrieši bieži vien ignorē dažāda veida simptomus un aizmirst par tiem, līdz tie jau ir kļuvuši daudz nopietnāki. Visvairāk vīrieši satraucas par erektilā disfunkcija. Tā vietā, lai to sāktu ārstēt, viņi drīzāk sāks izdomāt kādus aizbildinājumus, lai nenodarbotos ar seksu, jo viņi par to kaunas. Par tādām lietām ir jārunā iejūtīgi un ar pietāti, bet tikai tad, ja pats vīrietis to vēlas un ir gatavs par to atvērti runāt.

Avots: foxnews.com

Leave a Comment