3. marta dienas horoskops– neiesaisties strīdos!

#AUNS  Labas ziņas! Attiecību jomā viss sāks skaidroties, pateicoties tavai neatlaidībai. Auna mēness palīdzēs tev koncentrēties!

 

#VĒRSIS  Nav nekāda jēga uztraukties par nākotni – tā vēl nav pienākusi! Tava atklātība (vai tās trūkums) spēcīgi ietekmēs attiecības

 

#DVĪŅI  Lai cik daudz tu šodien paveiktu, visu laiku nāks klāt papildus darbi, sanāks tāds labs maratons!(ne bez rezultātiem)

 

#VĒZIS  šodien var droši teikt ko domā, izdosies tuviniekiem atrisināt šādas tādas problēmas, viņi nepaliks parādā!

 

#LAUVA  ja vēlies patiešām saprast kas notiek, tavs šodienas uzdevums ir nošķirt faktus no fikcijas un paraudzīties uz visu kritiski!

 

#JAUNAVA  emocionāla diena, tāpēc labāk neiesaisties strīdos, bet pievērsies personīgām lietām, kamēr tavas emocijas nostabilizējas

 

#SVARI  šodien svētīgi būtu veikt kaut ko līdzīgu pavasara tīrīšanai – ja ne fiziskā plaknē, tad vismaz jūtu un emociju līmenī!

 

#SKORPIONS var gadīties, ka esi izkāpis no gultas ar kreisu kāju, nebēdā, jau dienas vidū būsi atguvis balansu un skaidrību!

 

#STRĒLNIEKS  Auna mēness iedvesmos tevi būt tiešam attiecībā pret citiem, citādi tev vienam būtu jānes visa nasta!

 

#MEŽĀZIS  Šī ir viena no tām dienām, kad labāk būtu nekāpt ārā no gultas, bet nu ja nu reiz cita iespēja nav, sakod zobus un.. aiziet!

 

#ŪDENSVĪRS  šodien būs svarīgi trenēt spēju saglabāt mieru, jo apkārtējie to vien gribēs, kā tevi izaicināt – pretojies tam!

 

#ZIVIS Ja nezini, uz kuru pusi tev iet, labāk apstājies, sakārto domas un rīkojies vien tad, kad visums tev būs parādījis ceļu!

Leave a Comment