3 veiksmīgu cilvēku ieteikumi, kā no rītiem vienkāršāk un ātrāk piecelties

Apple dibinātājs, Stīvs Džobss, Twitter CEO, Džeks Dorsijs, ASV prezidents, Baraks Obama un vēl citi stāsta, ka viņi svēti turas pie savas ik rīta rutīnas, kas nozīmē, ka viņi jau ir sākuši dienas skrējienu, kad visi pārējie vēl saldi čuč.

Iegūsti, izdomā iemeslu, kādēļ Tev būtu jāceļas:

Pirms izdomāt kā piecelties, ir jāizdomā, kāpēc celties. Tā var būt jebkāda veida motivācija, tik vienkārša kā iegūt vairāk laika ikdienas darbiem, vai tikties ar savu ģimeni, vai doties uz treniņu. Nav nepieciešams upurēt pārmērīgu miega stundu skaitu, bet tev pilnīgi pietiks ar 7-8 miega stundu skaitu diennaktī.

Ļauj smadzenēm atpūsties:

Nenodarbojies ar smadzeņu stimulāciju īsi pirms gulēt iešanas, kas nozīmē, ka ir jāizvairās no jebkāda veida gadžetiem, fiziskiem treniņiem un arī no ēšanas. Tavai guļamistabai ir jābūt ekrānu brīvai zonai, bet neaizmirsti par modinātāju, kas visticamāk ir tavā mobilajā telefonā. Padari savu guļamistabu pēc iespējas tumšāku un pat izvēlies grāmatas lasīšanu pirms miega pavisam citā istabā, nevis gultā.

Uzņem mazāku kofeīna devu:

Daudziem tas varētu šķist pašsaprotami, bet cilvēki to mēdz iedomāties kā kafijas vai melnās tējas dzeršanu īsi pirms miega. Tomēr, tavu miegu ietekmē arī tas, cik daudz kofeīna tu esi uzņēmis visas dienas laikā. Alkoholam var būt līdzīga ietekme. Var būt, ka tu ātrāk “atlūzīsi”, pateicoties alkoholam, bet tava miega kvalitāte būs daudz sliktāka un no rīta tev būs grūtības piecelties.

Avots: i100.independent.co.uk

Leave a Comment