3 visromantiskākās Zodiaka zīmes

 

3. Lauva

Izcilas gaumes īpašnieki un visa izsmalcinātā cienītāji – Lauvas zīmes pārstāvji, ir atzīti mīļākie un mīļākās. Tieši viņi pavisam viegli iekaro savus partnerus ar romantiskiem randiņiem un īsti karalisku greznību. Turklāt Lauva vienmēr atradīs veidu, kā pārsteigt, saņemot ielūgumu sev un savai otrajai pusītei ierasties uz augstās sabiedrības pasākumu, vai arī sarīkojot randiņu diviem parkā, kuru vienkārši nopirks uz vienu nakti tikai jums diviem! No šīs zīmes pārstāvja ir vērts gaidīt visgreznāko piedāvājumu, kā, piemēram, doties pasaules apceļojumā vai uz pāris dienām aizbēgt no visiem un pavadīt to uz neapdzīvotas salas! Lauva vienmēr atradīs veidu, kā pārsteigt mīļoto cilvēku, un, ja saņemsies izteikt atzīšanos mīlestībā vai arī piedāvāt roku un sirdi, tad izdarīs to ar tādu pompu un vērienu, ka to apspriedīs visa pilsēta.

 

2. Zivis

Zivs zīmes pārstāvji ir īsti estēti un dziļi romantiķi. Viņi ir samērā taupīgi, un tāpēc no viņiem nav vērts gaidīt negaidītu piedāvājumu lidot uz Meksiku vai arī lēkt no kalnu upes. Toties Zivis var sarīkot īstu romantiku bez nopietniem ieguldījumiem. No viņiem vajadzētu gaīdit romantiskus uzrakstus uz asfalta, negaidītus apsveikumus radio vai televīzijā, banerus ar jūsu attēlu un atzīšanos mīlestībā. Zivju garā ir sarīkot randiņu uz debesskrāpja jumta, doties divatā nakšņot siena gubā, vai arī pavadīt nakti pie ugunskura, skatoties zvaigznēs un atzīstoties mūžīgā mīlestībā. Turklāt patiesum notis Zivju vārdos, kā likums, ir romantiskākas par jebkuru situāciju un jebkurām negaidītām dāvanām. Turklāt Zivis ir īsti burvji seksā, un tas nozīmē, ka viņi saviem partneriem dāvās jutekliskas mīlestības nakti, kuru aizmirst viņi nespēs nekad!

 

1. Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir neparastas personības, kas visam pieiet ar īpašu pamatīgumu un radošumu. Ja Ūdensvīrs ir iemīlējies pa īstam un nolēmis pārsteigt savu mīļoto cilvēku ar kaut ko romantisku, tad gatavojieties visam iespējamajam un negaidītajam. Šajā randiņā tiks iesaistīti visi, sākot ar oficiantu restorānā un taksometra vadītāju, līdz pat jūsu draugiem. Šīs zīmes personībām ir sveši banāli randiņi, viņiem gribas pa īstam pārsteigt savu mīļoto cilvēku un atstāt par sevi neaizmirstamas atmiņas. Un tāpēc gatavojieties piedāvājumam lēkt kopā no klints, palidot ar paraplānu, doties ceļot pa Eiropu ar stopiem, vai arī pavadīt romantisku nakti divatā mežā ar telti. Ūdensvīri domā neparasti, un tāpēc ar viņiem vienmēr būs interesanti. Tikai vajag ņemt vērā, ka Ūdensvīra mīlestība nav mūžīga, un tāpēc esiet gatavi tam, ka pēc romantiska randiņa jūsu Ūdensvīrs var atrast sev jaunu objektu romantiskai aplidošanai!

dieviete

Leave a Comment