30. augusta horoskops – saglabā mieru!

#AUNS  ierastajā ikdienā notiks patīkamas pārmaiņas, kas ļaus uz dzīvi paraudzīties savādāk un liks tev smaidīt!

#VĒRSIS  emocionāla diena. Var rasties iekšējie konflikti – sirds un prāts vēlas dažādas lietas, tu esi vienīgais, kas var to atrisināt!

#DVĪŅI šodien pamodīsies tava romantiskā puse uzdzirkstīs īstas kaislības, šis ir īstais brīdis paust(vai no jauna apliecināt) savas jūtas!

#VĒZIS  dienu vislabāk pavadīt esot kopā ar tuviem cilvēkiem – ja nekas nenotiek, uzņēmies vadību un sarīko kaut ko!

#LAUVA  sanāks ne tikai baudīt brīvdienas, bet arī sagādāt prieku citiem – šodien tev sanāks paspīdēt! Gatavojies jaunajai nedēļai!

#SVARI  Lai sakārtotu savas domas un jūtas vajadzētu pavadīt laiku vienatnē, citādi savas frustrācijas sanāks izgāzt uz apkārtējiem!

#SKORPIONS sapņus kurus redzēsi tuvākajā laikā nevajadzētu aizmirst – tajos slēpjas svarīgas ziņas, kas ietekmēs tavus lēmumus!

#STRĒLNIEKS  nesavtīga palīdzēšana citiem radīs fantastisku gandarījumu visas nedēļas garumā, tādēļ neatsaki, kad kāds lūdz!

#MEŽĀZIS  uzmanies, nerunā visu ko domā, vēlāk sanāks nožēlot – centies nomierināties un visu mierīgi izrunāt ar mīļajiem!

#ŪDENSVĪRS  tev vajadzētu atrast vairāk līdzīgi domājošos – tā ātrāk spēsi realizēt savas idejas un gūt panākumus!
#ZIVIS šodien tavas komunikācijas spējas būs lieliskas – izdosies atstāt labu pirmo iespaidu un nodibināt nozīmīgus kontaktus!

Leave a Comment