30. decembra dienas horoskops– vēl ir laiks!

dienas-horoskops

#AUNS  tu nespēj ciest idiotismu, bet pirms ko saki, ieelpo dziļi – neapdomīgi vārdi var satricināt pat spēcīgas attiecības!

#VĒRSIS  neļauj citiem domāt tavā vietā – viņi tikai grib panākt savas intereses. Nesteidzies šodien ar lēmumiem!

#DVĪŅI  pārstāj domāt par to, kas var noiet greizi, un sāc domāt par to, kā šis viss var ietekmēt tavu nākotni pozitīvi!

#VĒZIS  apkārtējiem šodien nebūs viegli tevi izprast – mācies savas emocijas izteikt vārdos, citādi nekas nenotiks!

#LAUVA  tev padodas “lasīt” cilvēkus – kādam tuvam cilvēkam ir nepieciešams tavs atbalsts – dalies savā pieredzē

#JAUNAVA  laiks izrunāties ar mīļoto cilvēku, pirms iestājas jauns gads – tu attiecībās sniedz vairāk nekā saņem..

#SVARI  nebēdā par notikušo – tu vari paņemt līdzi visas jaukās atmiņas un pagātnē atstāt slikto – izvēle ir tava! Lai iesāktu jauno gadu kā tīra lapa– piedod pāri darītājiem!

#SKORPIONS Šo dienu velti pārdomājot šī gada notikumus.  Pieļāvi kļūdu, nu un? Pārbaudījumi ir domāti, lai tos pārvarētu – tev tas izdevās un padarīja tevi spēcīgāku!

#STRĒLNIEKS  tu meklē to, kas patiesībā ir tavu acu priekšā – ikdienas rutīna neļāva to ieraudzīt, bet nu ir laiks atvērt acis!

#MEŽĀZIS  tev ir darīts pāri, bet nav ko vairs ciest, sakoties jaunajam gadam aizmirsti notikušo un dod sev iespēju attīstīties!

#ŪDENSVĪRS  liec savu stūrgalvību pie malas, šodien izjutīsi, kā tas tev traucē sasniegt to, ko vēlies – laiks pārmaiņām!

#ZIVIS  ja šodien es nolēmis slēpties no apkārtējiem, iesakām to pārdomāt! Satiksi cilvēkus, kurus biji piemirsis, bet tagad atgriezīsies tavā dzīvē(ja to ļausi!)

Lasi arī: Biedējoši precīzs 2017. gada horoskops; Uzzini prognozi savai Zodiaka zīmei!

Leave a Comment