30. maija Horo***ps – mācies savaldīt savas emocijas!

#AUNS  ja vēlies pārmaiņas- tev ir jārīkojas, nekas pats no sevis nenotiek. Neizolējies un aizmirsti pagātni- tu dzīvo tagad!

#VĒRSIS  nebaidies būt spontāns un radošs- tā var piedzīvot tik daudz laba! Neaizmirsti, ka neliela disciplīna arī ir nepieciešama.

#DVĪŅI  parādīsies negaidītas emocijas, kas liks labāk saprast tavas patiesās jūtas. Parūpējies par sevi kārtīgi!

#VĒZIS  parādīsies jaunas iespējas, kuras uzlabos tavu garastāvokli. Esi atvērts pret mīļotajiem, pretī saņemsi divtik.

#LAUVA  plānot dienu īpaši nav jēgas, drīzāk gatavojies neparedzētām situācijām. Visus darbus ir iespējams atlikt uz pirmdienu!

#JAUNAVA  šī ir viena no tavām svarīgākajām dienām šajā mēnesī-izmanto to labi. Izvairies no pārpratumiem runājot skaidru valodu

#SVARI  tavas apslēptās fantāzijas sāks parādīties, tās liks tev dienu pavadīt vairāk sapņojot par nākotni nekā darot kko.

#SKORPIONS jo ātrāk pabeigsi savus darbus, jo ātrāk varēsi nodoties lielajai plānošanai- tūlīt sākas gada labākie mēneši!

#STRĒLNIEKS  tev ir nepieciešams atkāpties no rutīnas un izpētīt ko sniedz pasaule- jaunu draudzību, pat darba iespējas- meklē!

#MEŽĀZIS  īpaši šodien nāksies būt iecietīgam pret citiem, bet, atceries, neļauj citiem kāpt sev uz galvas- visam ir savs mērs!

#ŪDENSVĪRS  vairāk brīvību spēsi iegūt, ja novilksi stingrākas robežas. Tu sevi pazīsti labāk nekā citi, tāpēc neļaujies citu  padomiem

#ZIVIS nesenie piedzīvojumi ir izmainījuši tavu domāšanu; arī tavai rutīnai ir nepieciešamas pārmaiņas- šis ir piemērots laiks!

Leave a Comment