31. decembra dienas horoskops– var atlaist vadības grožus!

dienas-horoskops

#AUNS  šodien var tā kārtīgi atlaist, nepabeigtos darbus izdarīsi nākamgad! Neapņemies to, ko nevarēsi izpildīt! Mācies no savām kļūdām, lai nepieļautu tās pašas nākamajā gadā!

#VĒRSIS  vajag izbaudīt šo mirkli – pavadi 2016.gadu atceroties visu to skaisto, ko tas tev bija devis. Esi pateicīgs par visu, kas notika, par mācībām, ko ieguvi!

#DVĪŅI  tava apziņa jau ir gatava uzsākt visu no jauna, bet tava sirds vēl kavējas atmiņās par bijušo. Nav jēgas – 2017.g būs labāks uzticies visuma vadībai!

#VĒZIS  šķitīs, ka viss ir perfekti saplānots šī gada nogalei, tomēr visums veiks savas izmaiņas – tikai neuztraucies par to, vēlāk sapratīsi, kāpēc tā bija jānotiek!

#LAUVA  tavs gaidītākais mirklis ir tieši pusnakts, bet atceries,  ka sākt jaunu dzīvi var jebkurā mirklī, galvenais ir apņemšanās un motivācija to darīt! Notici sev!

#JAUNAVA neviens nav vairāk gatavs jaunajam gadam kā tu – īpaši, kad ieraudzīsi, kā tavas pūles ir nesušas brīnišķīgus augļus.  Tagad tikai atliek likt lietā visu spēku, lai panāktu vēlamo!

#SVARI  tu tik daudz esi domājis par to, ko darīsi 2017.gadā– svarīgi ir visa gada garumā neaizmirst patieso motivāciju! Pusnakts ir tas mirklis, kad tava jaunā dzīve var sākties!

#SKORPIONS tev ir nepieciešamas iekšējas pārmaiņas, beidzot jāatzīst sev pašam, ko tu patiesībā jūti. Lai būtu droša, ka tavas jaunā gada apņemšanās izdodas, paļaujies uz visumu.

#STRĒLNIEKS  šī oficiāli ir gada pēdējā diena – pasteidzies izdarīt visu vajadzīgo, lai 2017. gadu sagaidītu kā tīra lapa! Tas nozīmē– atmest visu lieko, visu, kas vairs nesakrīt ar tavām vēlmēm.

#MEŽĀZIS  noturēt dzīvi balansā būs tavs šīs dienas izaicinājums. Šī gada pēdējā diena ir jāizbauda nesteidzoties, vislabāk, kopā ar cilvēkiem, kuri ir paši svarīgākie!

#ŪDENSVĪRS  šodien izvairies no kārdinājuma taisīt drāmu – tas nav labs veids kā pavadīt pēdējo gada dienu. Saglabā mieru un iesāc 2017.gadu ar jaunu skatu uz dzīvi!

#ZIVIS  labākais veids, kā būt drošam, ka vēsture neatkārtosies ir apzināties un sākt darīt lietas citādi, lai 2017.g būtu veiksmīgs! Bet nedrīkst aizmirst arī visu labo, kas šogad notika!

Lasi arī: Biedējoši precīzs 2017. gada horoskops; Uzzini prognozi savai Zodiaka zīmei!

Leave a Comment