31. jūlija horoskops – emociju vētra!

#AUNS  Šodien iespējams atklāsi kaut ko jaunu par kādu tuvu cilvēku, kas var tev satricināt pamatu zem kājām, bet reizē arī palīdzēs saprast, ko tu patiesībā jūti. Pārskati savu kalendāru, vai neesi aizmirsis kādu svarīgu notikumu!

#VĒRSIS  Lai atgrieztu dzīvē stabilitāti, ir nepieciešams noteikt jaunas robežas, mežāža mēness liek tev vairāk apzināties sevi, savas emocijas, nostādi savas patiesās jūtas kā prioritātes, nevis pakļaujies citu iegribām!

#DVĪŅI  Lauvas saules iespaidā tu šodien spēsi izveidot daudz spēcīgākas un mīlošākas saites ar apkārtējiem. Ja tuvāk apskatīsi savu nevēlēšanos būt atklātam par savām jūtām pret citiem, atklāsi, ka pārāk centies kontrolēt katru sīkumu! Nespēlē teātri!

#VĒZIS  Šodien pateicoties lauvas mēnesim būsi īpaši neatlaidīgs un pārliecinošs. Vairāk kā citas dienas, tev vajag skaļi pateikt ko tu domā un ļaut apkārtējiem saprast savu nostāju, tomēr nedomā, ka spēsi mainīt viņu uzskatus.(Tu taču arī nemainītu!)

#LAUVA  Šodien sevī izjutīsi vairāk spēka kā parasti, jo saule atjaunos tevī harmoniju un piepildīs tevi ar enerģiju. Esi piesardzīgs – nerunā visu, ko tu domā, var gadīties, ka ilgi vēl dzirdēsi žēlabas par to, ko “ne tā” būsi pateicis!

#JAUNAVA Pār tevi var nākt apskaidrība no visām pusēm, dāvana no lauvas saules! Tas, ko tu sapratīsi, var potenciāli mainīt tavus uzskatus par kādu situāciju vai pat likt tev izvēlēties pavisam citu ceļu. Gatavojies, šī diena būs interesanta!

#SVARI Šodien ir ļoti liela iespēja, ka aizgulēsies, nebēdā par to – būs jāpieliek mazliet vairāk spēka, bet kopsummā izdosies atgūt iekavēto laiku. Šodien tev būs jāizmanto arī savas lieliskās problēmu risināšanas spējas, kas dos tev papildus enerģiskumu!

#SKORPIONS Tev nāksies aizstāvēties – īpaši lai uzturētu tīru savu reputāciju. lai gan jūlija beigas tev ir sanākušas mazliet haotiskas, neuztraucies, augusts sāksies mierīgi,  ļaujot tev gan pabaudīt dzīvi, gan iesaistīties jaunos piedzīvojumos.

#STRĒLNIEKS  Pat mazas pārmaiņas tavā uztverē, var palīdzēt taviem sapņiem izkristalizēties un iespējams pat realizēties, tāpēc tagad daudz stingrāk ir jāizanalizē savi mērķi un vēlmes. Visums tev šeit būs liels palīgs!

#MEŽĀZIS Aiziet, ir perfekts laiks, lai pieņemtu svarīgus lēmumus, kurus iepriekš biji atlicis neskaidrības dēļ – pat ja tagad viss nav skaidrs, tomēr ir vērts riskēt! Iespējams, ka mainīsi savas domas vēlāk, bet neizlēmība var kaitēt daudz vairāk!

#ŪDENSVĪRS  Tev šodien diemžēl nav iespējas izvairīties no pienākumiem un slinkot, tāpēc sakod zobus un izdari to, kas tev ir uzdots, un nekādas čīkstēšanas! Tici vai nē, bet šī pacietība tev vēlāk atmaksāsies – visuma ceļi ir neizdibināmi!

#ZIVIS šodien tu vēlēsies piesaistīt sev vairāk uzmanības, bet uzmanies, ne viss ko tu dari citiem šķitīs adekvāts. Neaizmirsti, ka tavas izvēlas attiecībā uz dzīvi ietekmē ne tikai tevi, bet arī cilvēkus tev apkārt – nebūtu slikti padomāt arī par viņiem!

Leave a Comment