31. maija horoskops – uzticies savai iekšējai balsij!

#AUNS  par visu vairāk gribēsies paslinkot – tu to arī esi pelnījis! Atgriezīsies dzīvesprieks un attiecībās gribēsies vairāk romantikas

#VĒRSIS  vēlēsies pavadīt laiku ar tuvākajiem cilvēkiem – pēdējā laikā tas nebija iespējams, ir laiks atklāt viņiem savus nākotnes nodomus!

#DVĪŅI būs jūtams nogurums, kas ir skaidrojams ar to, cik ļoti esi pēdējās nedēļās strādājis – šodien domā tikai par atpūtu!

#VĒZIS  vajadzēs sasteigt tev uzliktos pienākumus, ja gribēsi  šo dienu pavadīt draugu kompānijā, tomēr neko nedari pavirši!

#LAUVA  izdosies labi pavadīt laiku , pietam bez nejēdzīgiem tēriņiem, pats arī sapratīsi, galvenais taču ir vienkārši būt kopā!

#JAUNAVA  šodien darbosies kā mazs stalkerītis – vēlēsies izzināt visu par cilvēku, kurš ir piesaistījis tavu uzmanību(un iespējams sirdi)!

#SVARI  gribēsies tikt prom no rutīnas un atvilkt elpu, šī nedēļa nav bijusi no vieglākajām. Viss kas ir vajadzīgs – miers!

#SKORPIONS kārtējo reizi sanāks noslēgties sevī – citiem būs grūti tevi izprast, tomēr nepaliec čaulā pārāk ilgi, tas kaitēs attiecībām!

#STRĒLNIEKS  nebūs viegli sabalansēt vēlmes un vajadzības, būs jādomā ar galvu.. Šodien centies būt piesardzīgs, nepārpūlies.

#MEŽĀZIS  mēģini būt piekāpīgāks un nepārsteidzies ar izteicieniem, pirmā mirkļa iespaidi var būt ļoti maldinoši!

#ŪDENSVĪRS  šī ir īstā diena, kad veltīt laiku sev , parūpējies gan par savu fizisko, gan garīgo stāvokli. Vakarā esi kopā ar ģimeni!

#ZIVIS ja vēlies nostabilizēt attiecības ar tuvajiem, būs jāpanāk kompromisi, labākais ir tas, ka tev padodas dabūt to ko vēlies!

Leave a Comment