4 augļi un ogas, kas būtu jāēd, ja tu šobrīd mēģini zaudēt lieko svaru

Avenes

Avenes satur flavonoīdu antocianīnu, kas palīdz tavam ķermenim izstrādāt adiponektīnu, hormonu, kas saistīts ar glikozes līmeņa samazināšanu, mazāku ēstgribu un paātrinātu metabolismu. Vienalga, vai avenes ir svaigas vai saldētas, tās ir lielisks šķiedrvielu avots, nozīmīga uzturviela, kas palīdz gremošanas sistēmai un palīdz pret vēdera uzpūšanos; viena glāze ar avenēm satur astoņus gramus šķiedrvielu.

Mellenes

Mellenes nav tikai garšīgs našķis tavām garšas kārpiņām. Mičiganas universitāte ir veikusi pētījumu un pierādījusi, ka diēta, kuras sastāvā ir mellenes, var mainīt to, kā tavs ķermenis uzņem un saglabā cukuru enerģijas ražošanai, samazinot vēdera tauku daudzumu. Našķojies ar šīm zilajām skaistulēm, kamēr ir to sezona, lai panāktu sev vēlamā svara zaudēšanu.

Arbūzs

Arbūzs sastāv no 92% ūdens, un tā ēšana karstos laika apstākļos var palīdzēt tev justies labāk un palīdzēt pret vēdera uzpūšanos, kas rodas no dehidrācijas. Šis ārkārtīgi atsvaidzinošais našķis arī atturēs tevi no vēlmes pēc kāda deserta, kūkas vai kēksiņa – tā vietā labāk izvēlies apēst arbūza gabaliņu, lai neuzņemtu liekās kalorijas.

Ananass

Ananass satur lielu daudzumu fermenta bromelaīna, kas palīdz sašķelt olbaltumvielas un atvieglot zarnu trakta darbību. Gremošanas sistēmas atslogošana ir lielisks veids, kā sasniegt vēlamā svara zaudēšanu un atbrīvoties no vēdera uzpūšanās.

Avots: www.womenshealthmag.com

COMMENTS

Leave a Comment