4. jūnija horoskops – tiecies uz mērķi!

#AUNS  Mēness iespaidā šodien ikdienišķo darbu vietā būs nelieli piedzīvojumi, sanāks interesantas sarunas. Notikumi liks tev pārdomāt savus uzskatus kādā jomā.

#VĒRSIS  sajutīsi dzīvē ienākam harmoniju un balansu – esi pateicīgs! Ja jūti blokādi, meditācija palīdzēs visu sakārtot! Bez tam arī visums tev palīdz meklēt pareizo ceļu!

#DVĪŅI  izvairies no negatīviem cilvēkiem, tik foršā dienā nedrīkst domāt par sliktām lietām. Šodien izdosies iepazīt labāk pašam sevi caur situācijām, kuras piedzīvosi ar citiem.

#VĒZIS  nu nevar vairs dzīvot tā kā esi darījis to līdz šīm – vajag sakārtot gan iekšējo gan ārējo pasauli – šis ir īstais brīdis tam! Piedod tiem, kas tev ir darījuši pāri – tev pašam kļūs vieglāk!

#LAUVA  šodien enerģijas pilns, esi gatavs darboties un nekas tevi nespēs apturēt. Lai nerastos liekas problēmas – izrunājies ar mīļajiem. Dalies savos priekos un bēdās!
#JAUNAVA  Mēness ietekmē šodien būs vieglāk tikt galā ar sarežģījumiem un strīdiem. Vajadzētu sevi arī mazliet palutināt! Tagad, kad tev ir vairāk laika, sāc darīt kaut ko sirdij tuvu!

#SVARI  šodien tev ir dota zaļā gaisma, lai pieņemtu svarīgus lēmumus, neuztraucies, visums šodien rūpēsies par tevi! Pret vakaru iegrimsi pārdomās par dzīvi, tikai nekavējies pagātnē!

#SKORPIONS tiec vaļā no nožēlas par pagātnē izdarīto – tāpat neko nevar darīt, labāk saņem sevi rokās un cīnies par nākotni! Tagad ir īstais laiks, lai uzstādītu jaunus mērķus!

#STRĒLNIEKS šodien vajadzētu būt īpaši piesardzīgam  ar to, ko runā – īpaši izsaki komentārus par kaut ko vai kādu – tie ilgi paliks atmiņā! Atsakies no kaitīgajiem ieradumiem!

#MEŽĀZIS  vajadzētu paskatīties uz savu dzīvi no malas, tas kas līdz šim bija licies kā apgrūtinājums, nu jau to spēsi uztvert kā svētību. Diena būs vieglāka, ja koncentrēsies uz pozitīvo!

#ŪDENSVĪRS  ir jāskatās acīs patiesībai – pēdējā laikā esi baigi aizsapņojies, šis ir tas mirklis, kad jāatver acis un jāsāk dzīvot pa īstam! Par laimi, nekas vēl nav nokavēts!

#ZIVIS pesimismam šodien nav vietas! Izbaudi šo dienu un enerģijas atgriešanos – pateicoties mēness stāvoklim, diena būs produktīva!  Iespējams tiksi ar visu galā ātrāk, nekā biji cerējis!

Leave a Comment