4 ķermeņa ietīšanās procedūras – tvirtumam, tonusam, maigai ādai un lai attīrītos

Figūras korekcijai – ietīšanās siltās aļģēs

Daudzi SPA speciālisti uzskata, ka vislabāk ietīšanās procedūru veikt, izmantojot aļģes. Aļģēs (visbiežāk ietīšanās procedūrās izmanto brūnaļģes) satur daudz vērtīgas vielas, kas baro un mitrina ādu, padara to elastīgāku, mazina grumbas un celulītu. Termoefekts (tam izmanto speciālas termosegas, plēvi vai SPA kapsulas) palīdz vērtīgajām vielām iesūkties ādā dziļāk un paplašina As**svadus, tādēļ uzlabojas As**srite un limfas attece, paātrinās vielmaiņa. Īpaši efektīga ietīšanās aļģēs ir figūras korekcijai (labākam rezultātam – kopā ar masāžu un aparātprocedūrām), cīņai ar celulītu un strijām. Ieteicamais kurss – 10-15 procedūras, kas veiktas divreiz nedēļā.

Lai attīrītos (detoksikācijai) – ietīšanās dūņās

Ar dūņām un māliem var attīrīties, iegūt gludāku ādu un mazināt alerģijas. Ar tām var ātri mazināt tūsku, izvest no ķermeņa lieko šķidrumu  un atjaunot minerālvielu-sāls līdzsvaru. Tā ir lieliska atjaunojoša procedūra. Dūņas izmanto daudzās anticelulīta programmās, tās it kā “izvelk” toksīnus no ķermeņa un attīra ādu. Iespējams arī zaudēt lieko svaru.

Tonusam – siltā ietīšanās šokolādē un kafijā

Ja vajag sevi uzmundrināt, tikt galā ar stresu vai hronisku nogurumu, vai vienkārši uzlabot noskaņojumu, – ļoti labi palīdzēs ietīšanās šokolādē vai kafijā. Pirmajā gadījumā izmanto sildītas kakao pupiņas vai sviestu, otrajā – maltu kafijas pupiņu maisījumu. Kafijas pupiņās ir daudz dzelzs, kālija, magnija un citu minerālvielu. Tāpat antioksidantu, kas palīdz izvadīt no ķermeņa lieko ūdeni, paātrina organisma šūnu atjaunošanos un tauku šķelšanos. Vēl vairāk antioksidatus satur kakao pupiņas. Starp citu, ja jūs plānojat doties uz siltajām zemēm, 5-7 ietīšanās procedūras šokolādē sagatavos jūsu ādu, lai varētu sauļoties.

Maigai ādai un stiprai imunitātei – medus

Medus ir bagātīgs ar vitamīniem, minerālvielām, antioksidantiem un citām unikālām vielām. Tas viegli un, galvenais, pilnībā, iesūcas ādā. Āda kļūst vingrāka un maigāka, tās tonis izlīdzinās un reljefs kļūst gludāks. Ja jums nepatīk pārāk karstas ietīšanās procedūras, medus ir piemērots tieši jums – tā kā medu nedrīkst uzsildīt pārāk lielā temperatūrā (tas pazaudēs daļu no svarīgāko vielu), maisījums ietīšanās procedūrā jāuzsilda tikai nedaudz. Šāda ietīšanās lieliski uzlabo imunitāti. Galvenais – pēc procedūras uzreiz nesteigties ārā – medum ir pietiekami spēcīgs As**svadu paplašinošs un sildošs efekts, tāpēc, pēc procedūras ātri izejot ārā, var viegli saaukstēties.

Avots: 

aLA

Leave a Comment