4. maija dienas horoskops– piedod pāridarītājiem!

#AUNS  Šo dienu būtu jāpavada ar tuviniekiem – izrunājoties un kopā pavadot laiku jūs stiprināsiet saites un uzticību viens otram!

 

#VĒRSIS  Nedomā šodien gāzt kalnus, labāk ieplāno to darba dienām. Šodien ieteicams  nodoties lietām, kas slida sirsniņu!

 

#DVĪŅI  Šādi tādi apstākļi var bremzēt tavas ieceres, kas liks tev bēgt no citus kompānijas un pārdomāt savus soļus.

 

#VĒZIS  Pēdējā laikā tava rīcība negatīvi ietekmē tavu personīgo brīvību – ir laiks to atjaunot, neuztraucies, viņi iztiks bez tevis!

 

#LAUVA  šodien gribēs pasvinēt un dienu pavadīs jautrā garā, nedomājot par visu, kas šobrīd ir uzkrauts uz taviem pleciem.

 

#JAUNAVA  Visums tev šodien sniegs vērtīgu mācību – ir jāmācās atlaist varas grožus un ļaut citiem darboties!

Izlasi arī: Maija mēneša horoskops visām zodiaka zīmēm

#SVARI  Nemoki ar domām par pagātni un neļauj darīt sev pāri. Šodien centies darīt to, ko sirds kāro un nedomāt par darbu!

 

#SKORPIONS Gribēsies paslinkot un ne par ko nedomāt, bet daži sīkumi liks tev šodien pastrādāt – tas nekas, vakarā izklaides garantētas!

 

#STRĒLNIEKS  vairāk jādomā par nākotni – tava rīcība bieži vien acīmredzami kaitē taviem mērķiem, kādēļ tu sabotē sevi?

 

#MEŽĀZIS  Pat brīvdienā esi apņēmies paveikt visu iekavēto, tas ir labi, bet neaizmirsti, ka citi gan grib atpūsties!

 

#ŪDENSVĪRS  pats labākais ir tas, ka viss ir padarīts – šobrīd dzīvē jūtama harmonija un miers, dalies tajā ar apkārtējiem!

 

#ZIVIS šo varētu nosaukt par sevis izpētes dienu – negribēsies cilvēkus sev blakus, bet gan vienatnē smelties jaunas zināšanas

Leave a Comment