4. marta horoskops – sakārto vidi sev apkārt!

#AUNS jau no paša rīta būs laba oma, jo saņemsi kādu īpašu ziņu no tuva cilvēka. Izvairies izmeklēt vecus notikumus, labāk ļauj tiem palikt pagātnē, neuzplēšot vecas brūces. Koncentrējies uz šo mirkli, lai izdotos saglabāt balansu!

#VĒRSIS Tavi vārdi šodien tiks spēcināti mēnes ietekmē – to īpaši izjutīsi pārliecinot citus, kā arī viegli atbrīvojoties no blokādēm. Gribēsies sakārtot lietas, iespējams sanāks pastrādāt vairāk nekā parasti, toties vēlāk būs vairāk brīvības.

#DVĪŅI šī būs visnotaļ veiksmīga diena – izdosies atgūt iekavēto pateicoties mēness atbalstam. Pēdējā tu esi ignorējis savas jūtas koncentrējoties uz pārējo vajadzībām – tagad ir laiks apstāties, saprast, ko vēlies tu un tiekties uz to!

#VĒZIS šodien var sanākt saiet ragos ar kādu augstāk stāvošu cilvēku, kas radīs tevī dumpiniecisku garu. Tavas sūdzības ir taisnīgas, tomēr šodien mēģinājumi skaidroties ar apkārtējiem nebūs veiksmīgi. Labāk vienkārši dari lietas pa savam!

#LAUVA iegūsi jaunu informāciju, kas ļaus saprast, kādas kļūdas esi paspējis pieļaut, tas mainīs tavu domu gaitu un arī virzienu, kurā dodies. Toties labā ziņa ir tā, ka šodien būsi apveltīts ar fantastisku entuziasmu, kas pielips arī apkārtējiem!

#JAUNAVA šodien būs jāmēģina kļūt savaldīgākam – var rasties mirkļa iegribas, kuras izpildot vēlāk var nākties kost pirkstos (īpaši saistībā ar finansēm). Diena paies meklējot jaunas idejas un ceļus, kā dzīvi padarīt mazliet vieglāku.

#SVARI šodien tev nāksies piekāpties un sekot citu piemēram, kas patiesībā palīdzēs tev tikt ātrāk uz priekšu! Tavas idejas par to, kā būtu jāveidojas attiecībām šobrīd ir mazliet naivas – centies ieraudzīt iespējas un ļauties mirklim!

#SKORPIONS šodien gribēsies mainīt it visu – it visu, tomēr labāk aprobežoties ar izmaiņām personīgajā jomā, nevis aptvert visu pasauli. Tavai prioritātei ir jābūt kārtības ieviešanai, atjaunojot lietu kārtību. Tikai nekur nesteidzies!

#STRĒLNIEKS tavā galvā raisās simtiem domu – ievelc dziļu elpu, izstaigājies un centies nomierināties. Pievērs pastiprinātu uzmanību tam, ko citi saki, tajā var būt apslēpta kāda svarīga ziņa.  Mēness iespaidā šodien varēsi paskatīties uz lietām savādāk.

#MEŽĀZIS kāda cita cilvēka rīcība iespējams pamatīgi pārbaudīs tavu pacietību, labākais rīcības plāns ir vienkārši ignorēt viņus – kāda starpība ko viņi dara! Pievērsies svarīgākajiem darbiem vispirms, tikai tad sāc sapņot par nākotni!

#ŪDENSVĪRS šodien izjutīsi sekas savai iepriekšējai neizdarībai – viss tev burtiski sakritīs uz galvas! Tāpēc sāc kustēties, ar to ir jātiek galā. Pamodīsies tava romantiskā puse, kas nozīmē, ka vakaru vēlams pavadīt ar mīļoto cilvēku!

#ZIVIS Noskaiti līdz 10 pirms kaut ko šodien saki, citādi vēlāk sanāks lieki skaidroties. Lai gan tev sagādā prieku palīdzēt citiem, ir jāpiebremzē, lai tu pats no tā neciestu. Tāpēc ir jānovelk skaidras robežas, ko neļauj pārkāpt ne sev, ne citiem!

Leave a Comment