4 signāli no sirds, kurus tev noteikti nevajadzētu ignorēt

Šīs četras pazīmes ir saistītas ar sirdsbalsi, pret tām nekādā gadījumā nevajadzētu izturēties nolaidīgi vai nevērīgi:

Godā savas jūtas

Uzdod sev interesējošo jautājumu un tad nogaidi, līdz tavā galvā rodas pirmā atbilde. Tā ir zīme, ka sirds ar tevi runā. Uzmanīgi seko līdzi fiziskām zīmēm un sinhronitātei sev apkārt. Ja kaut kam lemts izpausties, tas notiks par spīti blokādēm vai spiedienam. Tev cauri plūst līksmības strāva, to nav iespējams izskaidrot. Šī “apziņa” ir tavas sirdsbalss dziesma. Sabiedrībā indivīdiem tiek mācīta sekošana savai sirdsbalsij, bet tikai līdz konkrētam brīdim, kad notiekošo spēj pārņemt prāts. Problēma slēpjas tajā, ka, izmantojot šo pieeju, prāts analizēs un pārdomās visu, ko sirds jau pieņēmusi par patiesu esam. Tā ir otrā varianta meklēšana.

Seko savai autentiskajai patiesībai

Sekošana sirdsbalsij dod tev zināmu mērķi. Autentiskā patiesība ir tevis atstātais nospiedums šajā pasaulē. Ikvienam no mums piemīt unikāls autentiskums. Tiecoties īstenot sapņus, pasaule kļūst tev labvēlīgāka. Sekošana sirdsbalsij ir augstākās sūtības izpilde. Savai kaislībai mēs nevaram sekot daļēji vai pa pusei. Tai ir jānododas pilnībā.

Mūsu kaisle ir mūsu patiesība. Uzticies savai sirdsbalsij, tad prāts spēs izdarīt pareizo izvēli, kas nāks tev par labu. Ja seko domai, kas ir patiesa, tad ir visai maza iespējamība pieļaut kļūdas. Mums jāuzdrīkstas paust savu būtību. Tiklīdz tu sāksi dzīvot patiesībā, atklāsi, ka nav vērts izlikties.

Atver prātu nebeidzamām iespējām

Nebaidies no apjukuma. Tajā sirds un prāts cīnās par to, kuram taisnība. Velti laiku iztēles nodarbināšanai. Dzīve ir pilna neierobežotu iespēju, kuras sirds labprāt izmantotu, atbrīvojot katra iekšējo bērnu. Būdami bērni, mēs nemeklējam lietās loģiku.

Bērni vadās pēc sirdsbalss. Apgalvo, ka sirds lielākais ienaidnieks ir racionālais prāts. Aptuveni piecu gadu vecumā mēs zaudējam sajūtu, ka šajā pasaulē viss ir iespējams. Ja šaubies par to, ko tev vajadzētu darīt, seko nojausmai, kura pierādīs, ka iespējams ir pat neiespējamais.

Esi drosmīgs

Ieklausīšanās sirdsbalsī nozīmē arī spēju atrast drosmi stāties pretī dažādām grūtībām un skeptiski noskaņotiem cilvēkiem. Sirds zina, kā būs labāk. Šī vājība dažkārt tiek kritizēta. Visi nespēs novērtēt tavu izvēli. Bet vēlme sekot tam, ko diktē tava sirds, atbrīvo tevi no nosacījumiem.

Neļauj bailēm ierobežot tavu ceļu. Drosme ir viena no visvērtīgākajām cilvēces īpašībām. Ieklausoties savās ilgās un intuīcijā, tu nonāksi vidē, kur spēsi augt un paplašināt savu apziņu.

Avots: powerofpositivity.com

Leave a Comment