4 veidi, kā padarīt matu copi stilīgāku

1.Veido to slāņos

1

Veidojot šāda veida copi, no sākuma mati ir jāsadala divās daļās, lai varētu izveidot slāņus. Matus dali pa auss līniju – viena daļa ir no pieres līdz galvas vidum jeb iedomu līnijai, kas veidojas savienojot ausis, un otra attiecīgi no šīs līnijas līdz kaklam. No apakšējās daļas sāc veidot augstu asti, bet, pēdējo reizi velkot matus gumijai, neizvelc tos līdz galam. Tad ķeries klāt augšējai matu daļai, to saritinot kā ierasts, veidojot šāda veida matu copi, un apvirpini to ap apakšējās daļas savāktajiem matiem. Nostiprini ar matu sprādzēm. Ja vēlies, atstāj kādas matu šķipsnas priekšā un sānos.
Šādi tu piedosi copei apjomu un vairākus slāņus!

 

2. Pieliekamā čolka

2

Daudzas ir ļoti skeptiski noskaņotas, kad runa ir par pieliekamajiem matiem, taču šis ir lielisks veids, kā sliktā matu dienā padarīt to par labāku. Copi veido kā ierasts, taču tai pievieno šādu pieliekamo čolku, kas jau labu laiciņu ir modē, un kā redzi arī slavenības tādu lieto, turklāt lielisks veids kā beidzot noskaidrot vai tev kas tāds piestāv!

3. Bize pārvēršas copē

3

Vēl viena top lieta, ko izmantot ne tikai slikto matu dienās. Saliec matus augstā astē, sapin bizi un padari to lielāku un platāku, pavelkot pāris šķipsnas uz āru, un saliec to copē. Viegli, ātri turklāt izskatīsies arī labi!

P.S. jo spuraināka būs bize, jo stilīgāk un labāk izskatīsies cope!

 

4. Šķipsnas, šķipsnas, šķipsnas…

4

Vislabākais veids, kā atdzīvināt un padarīt stilīgāku šo sliņķu frizūru ir šķipsnas. Šādi Ciara devās uz Grammy pasniegšanu. Šeit gan nederēs mazās, plānas šķipsnas, lai panāktu šādu izskatu, jābūt salīdzinoši bieziem matiem, lai būtu iespējams atstāt šķipsnas un izveidot arī pietiekoši lielu copi. Tātad, viss kas jādara, jāatstāj katrā pusē vismaz trīs paliela izmēra šķipsnas, kas izcels tavu sejas formu. Turklāt vari tās vai nu iztaisnot, vai nedaudz ielokot. Katrā ziņā gala rezultātam noteikti jābūt lieliskam.

Leave a Comment