4 veidi, kā pārstāt atlikt lietas, lai jūs kļūtu veiksmīgāki

Nevēlēšanos iesaistīties tiešos pienākumos sauc par vilcināšanos, ir svarīgi cīnīties ar nevēlēšanos neko darīt. No problēmām ar darbu būs iespējams izvairīties, ja laikus savāksiet sevi kopā un izmantosiet pārbaudītas motivācijas metodes.

Daudzi no mums izjūt nevēlēšanos kaut ko darīt, kad nogurums sakrājies, apātijas vai depresijas dēļ nav spēka un vēlmes rīkoties. Piedāvājam vairākus veidus, kā izkļūt no situācijas, kad jūs nevēlaties kaut ko darīt, bet jums tas ir jādara.

1.Prokrastinācija bieži ieplūst ciklā, kad nevēlaties veikt noteiktus uzdevumus paaugstinātas trauksmes dēļ. Šajā gadījumā darbs bieži tiek atlikts uz nenoteiktu laiku. Mēs izvairāmies no dažiem uzdevumiem, palielinās nemiers, tāpēc mēs atkal atliekam lietas uz vēlāku laiku. Lieta ir tāda, ka, lai sāktu darīt, nav obligāti jāķeras klāt visam. Lai veiktu pirmās darbības, varat iepriekš iestatīt datumu un laiku. Šī taktika pasargās jūs no liekām raizēm un palīdzēs sākt darbu.

2.Konkrētu uzdevumu būs vieglāk veikt, ja vismaz kaut ko iesāksiet. Padarīt kaut ko pazīstamu pēc inerces ir daudz vieglāk, tāpēc darbu var sadalīt posmos. Šajā gadījumā būs vieglāk pārvarēt nevēlēšanos, jo katra darbība ir saprotama un nerada bailes no nezināmā.

Lasi arī: Ekstrasenss Jeļena Golunova: 7 negatīvas enerģijas avoti jūsu mājās

3.Vēl viens veids: cīņa pret vilcināšanos. Tās pamatā ir uzvaru sērija. Nelieli panākumi izraisa vēlmi tiekties pēc jaunām uzvarām, izraisot pozitīvu emociju uzliesmojumu. Jebkuru darbu var iedalīt posmos, uzvara pār katru no tiem motivēs spert tālākus soļus un jaunas atlīdzības par jūsu pūlēm.

4.Uzvarā galvenais ir darbība. Pat ja tas ir maza. Minimāla piepūle arī novedīs pie lielām uzvarām un jaunām perspektīvām, ja pārvarēsiet sevi un spersiet soli uz priekšu sākotnējā posmā. Pamatu ielikšana ir svarīga, lai būtu vieglāk virzīties uz priekšu un neapstāties.

Dažreiz slinkums un nevēlēšanās strādāt kļūst par neveiksmju cēloņiem. Šādās reizēs ir svarīgi atcerēties, ka ikvienam ir krīzes. Lai tās pārvarētu, ir jāveido raksturs, jāattīsta gribasspēks un jāgūst jauni panākumi. To būs vieglāk izdarīt, ja noskaņosieties uz pozitīva viļņa un ticēsiet sev, nepievēršot uzmanību ļaundariem.

COMMENTS

Leave a Comment