Ekstrasenss Jeļena Golunova: 7 negatīvas enerģijas avoti jūsu mājās

Tas, kas mūs ieskauj ikdienā, mums šķiet pazīstams un drošs. Tomēr ekstrasense Jeļena Golunova apgalvo, ka gandrīz katrs cilvēks mājā var atrast lietas, kas rada robus mājas iedzīvotāju enerģētikā. Tie ir negatīvas enerģijas avoti. Kādas lietas mājā, pēc “Ekstrasensu cīņu” dalībnieces Jeļenas Golunovas domām, rada enerģijas briesmas?

Lietas ar caurumiem

Protams, ja jūs paraksieties pa savu drēbju skapi, jūs variet atrast daudz nodilušu lietu. Cilvēka Vese***a var aiplūst caur šiem caurumiem. Šī nav tikai bedre, bet enerģijas bedre, tāpēc nav jēgas krāt vecās drēbes.

Veci aizkari

Mājas maģijā, pēc Jeļenas Golunovas teiktā, žalūzijas un aizkari veic aizsargfunkciju. Tie ne tikai pasargā telpas no putekļiem un netīrumiem, bet arī sargā mājas saimnieku enerģiju un fizisko veselību. Laika gaitā tie absorbē lielu daudzumu negatīvās enerģijas, no kuras ir grūti atbrīvoties ar veļas pulvera palīdzību. Jeļena Golunova iesaka vismaz reizi gadā mainīt logu aizkarus, īpaši guļamistabā.

Nelabvēļu dāvanas

Caur dāvanu tiek nodibināta enerģētiskā saikne starp devēju un dāvinātāju. Mājā nav ieteicams glabāt dāvanas no cilvēkiem, kuri tur uz tevi zobu, apskauž vai uz tevi ir aizvainoti. Negativitāti var pārnest caur dāvanu, pat tādu, ko šī persona dāvāja pirms dažiem gadiem.

Lasi arī: Kādas Visuma zīmes liecina, ka jūsu izvēlētais ceļš ved strupceļā

Mirušā cilvēka cepure

Pēc mīļotā Nā*es nevajadzētu atstāt mājā viņa personīgās mantas, drēbes un jo īpaši cepures. Iepriekš galvassegas tika liktas tieši mirušā zārkā otrādi. Tas nozīmēja, ka mirušais vairs nevarēja atgriezties. Ja jūsu mājā ir miruša vīrieša cepures, tad visticamāk, ka viņa fantoms nāks ciemos pie jums.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment