4 zodiaka zīmes, kam oktobris izrādīsies ļoti veiksmīgs mēnesis

Oktobris daudzām zodiaka zīmēm var izrādīties daudz veiksmīgāks mēnesis, nekā cerēts, taču 4 zodiaka zīmju pārstāvjiem tas gaidāms izcils: viņus lutinās veiksme, mīlestība un panākumi.

Skorpions

Visu oktobri zvaigznes sola Skorpioniem mazas un lielas dāvanas, un dažādus patīkamus pārsteigumus. Visu oktobri Skorpionam būs iespēja izbaudīt dzīvi, burtiski vērojot visu apkārt notiekošo kā caur košu, skaistu filtru. Oktobrī šīs zodiaka zīmes pārstāvjus gaida daudz skaistu, emocionāli piepildītu dienu. Harmonizēsies arī paša Skorpiona iekšējā pasaule – viņi kļūs draudzīgāki un labvēlīgāki, un viss tikai tāpēc, ka oktobris kļūs par viņu sirsnīgāko mēnesi. Daudziem Skorpioniem sakārtosies arī privātā dzīve un finanšu jautājumi.

Lasi arī: 10. līdz 21.oktobris: ļoti veiksmīgs laiks 4 horoskopa zīmēm

Svari

Arī Svariem oktobris būs veiksmīgs mēnesis – viņiem veiksies itin visā. Vislaimīgākās dienas ir 13. un 14.oktobris – šajā laikā, šķiet, viņi var nedarīt neko, bet veiksme tik un tā viņus nepametīs. Šie cilvēki saņems arī ilgi gaidīto novērtējumu un atzinību. Dzīves kvalitāte uzlabosies.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējās divas zīmes

Leave a Comment