5. aprīļa horoskops – pārdomā nākotni!

#AUNS Šodien tev var parādīties satraucošas iespējas! Ja tu koncentrēsies uz negatīvām lietām, tad radīsi vien vairāk problēmas, tāpēc izmanto savu enerģiju vairojot prieku un laimi.

#VĒRSIS Dienas pirmajā pusē tev var neizdoties īstenot plānus, bet neapvainojies uz citiem, jo  vakarā tevi savukārt sagaida pārsteigums. šodien būsi tāds sapņains – sapņosi par ideālo nākotni…

#DVĪŅI Lai arī pārspīlēšana galīgi nav tavā dabā, šodien nebūs viegli novērtēt objektīvi situācijas. Turi acis un ausis vaļā, jo tev radīsies negaidītas iespējas. Esi taupīgs, jo tuvākajā laikā gaidāmi izdevumi.

#VĒZIS šodien gribēs izdarīt vairāk nekā vajag! Iepērkoties iespējami izdevīgi darījumi un pirkumi. Vakarā parādīsies tava romantiskā puse, attiecības attīstīties jaunā gultnē – ja vien tu esi tam gatavs!

#LAUVA Tev šodien vajadzīgi konkrēti fakti, ja to nav daudz kas var noiet greizi. Ieelpo dziļi pirms sāc runāt, jo šodien būsi viegli aizkaitināms un dusmīgs. Atmodini sevī iekšējo bērnu un atceries bērnību.

#JAUNAVA Šodien tevi samulsinās tava lieliskā spēja saprast visus aspektus un puses! lai diena būtu izdevusies, esi atvērts visam kas notiek. Šobrīd ir labs laiks, lai uzsāktu nopietnas pārmaiņas savā dzīvē.

#SVARI Pavisam vienkārši- šodien pievērs vairāk uzmanību lietām, kurām parasti paej garām. Mēness ietekmē tev izdosies atpūsties un atjaunot spēkus. Iemācies aizmirst pagātni, lai beidzot varētu sākt dzīvot tagadnē!

#SKORPIONS šodien tāds apgarots – sapratīsi kas ir patiešām nepieciešams gan sev, gan mīļajiem. Šodien tev ir jāpaļaujas lietu gaitai, neplāno neko. Var gadīties iztērēties vairāk nekā vajadzētu, bet tas būs tā vērts!

#STRĒLNIEKS Laiks aizmirst pagātni un uzsākt jaunu dzīvi. Tu šodien varēsi pievērsties saviem nopietnajiem jautājumiem un saprast kā rīkoties. Pavadi laiku ar tuviem cilvēkiem- aizmirsīsi visu nomācošo.

#MEŽĀZIS Mēness ietekmē jutīsies neapmierināts ar lietu kārtību, bet ne visu ir iespējams mainīt. Patiesībā šī var būt lieliska diena, jo – ja gribēsi – varēsi gāzt kalnus. Atjauno iekšējo harmoniju esot pie dabas

#ŪDENSVĪRS Beidzot viss sāks kustēties, un dienai būs jēga! Tavas izjūtas šodien nepievils- rīkojies saskaņā ar tām! Šodien var gadīties atdot lietu, ko tev drīz vien vajadzēs- uzmanies.

#ZIVIS Šodien var sanākt neizpratnes un mulsuma brīži! Iespējams var gadīties situācijas, kad vienīga iespēja ir pielāgoties tai. Nesen uzsāktās draudzības augs un kļūs ciešākas.

Leave a Comment