5. augusta horoskops – ar maziem soļiem uz priekšu!

#AUNS  šī diena nebūs viegla – visi no tevis kaut ko gribēs! ja palaidīsi vaļā kādu sapni, tu varēsi piepildīt citu, daudz lielāku! Nākotnes pārmaiņas ir tuvu, saglabā ticību!

#VĒRSIS  ja kāds tevi čakarē, atbildi viņam kā pienākas, ja ignorēsi viss par tikai pasliktināties(visas metodes ir atļautas).  Ļauj saviem instinktiem vadīt tavu dienu – būsi pārsteigts par iznākumu.

#DVĪŅI  Meklē zelta vidusceļu- jo izmanīgāks būsi, jo vairāk spēsi pavērts visu sev par labu. Intuīcija tevi vadīs! šī diena paies pacilātā noskaņojumā – izjutīsi progresu visās dzīves jomās!

#VĒZIS  tev ir reta iespēja pateicoties lauvas zvaigznājam gandrīz kā vīzijā, mazliet ieskatīties nākotnē! Visums šodien stāv tavā pusē – tas tevi aizvedīs tieši tur, kur tu vēlies  doties

#LAUVA  šodien atkal nonāksi pie atskārsmes, ka pa īstam uzticēties var tikai sev. Turi dotos solījumus! lai tiktu galā ar neskaidrībām un apjukumu – paskaties uz visu no malas!

#JAUNAVA Šodien tev irdivi varianti- vai nu tiec ar problēmu galā tagad vai sagaidi vētru, kuru tu vairs kontrolēt nespēsi! Tad tikai atliks novērtēt bojājumus un domāt, kā šo visu varētu labot…

#SVARI  attiecībās ir radušās komunikācijas problēmas, bet jau šovakar jums izdosies to atjaunot. Visums  palīdzēs atgūt balansu dzīvē un pārliecību par savām spējām!

#SKORPIONS nebaidies tiekties pēc tā, ko tu vēlies – tagad tikai uz priekšu, visas durvis ir vaļā! Godīgas, atklātas sarunas ļaus atjaunot harmoniju mājās un uzlabot attiecības ar mīļajiem cilvēkiem.

#STRĒLNIEKS  maini tās lietas, kas tavā dzīvē nestrādā- vai tās būtu personīgajā dzīvē vai darbā. Lauvas zvaigznājs atnesīs pārmaiņas!

#MEŽĀZIS  Diena nebūs vieglākā, bet  ja sakoncentrēsies, tiksi ar visu ātri galā un pat radīsies kāds brīvs brīdis! Tavi tuvinieki nav tevi aizmirsuši, vienkārši egoisms dara savu- tu vari darīt tieši to pašu!

#ŪDENSVĪRS  es uzmanīgs- ir atšķirība vai tu rīkosies impulsu vai intuīcijas vadīts! Dalies savā pieredzē ar citiem, kā arī atklāj savas emocijas un domas. Pievērs uzmanību tam, ko citi šodien saka..

#ZIVIS nonāksi krustcelēs, bet patiesībā nav sliktā vai labā ceļa, nebaidies riskēt. Tieši skaidrāk saredzēsi virzienu, kurā dodies un ko tas no tevis! Kādam draugam būs nepieciešams tavs plecs.

Leave a Comment