5 efektīvi risinājumi biežākajām logu mazgāšanas problēmām

Sodrēji no ārpuses – ja arī tavi kaimiņi smēķē, un tu šo jautājumu ar viņiem nevari atrisināt, bet uz loga sakrājas tumša nosēdumu kārtiņa, kas atgādina sodrējus, tad pamēģini tīrīšanu ar kādu amonjaka šķīdumu. Tas, kas sakrājas uz tavu logu stikliem, ir nikotīna un darvas izmeši, un tos efektīvi var notīrīt ar kādu amonjaka šķidrumu, piemēram, nagu lakas noņēmēju.

Švīkas – nereti pēc logu šķidruma uzpūšanas un tīrīšanas ar papīra dvieļiem (vai avīzes, kā mums mācījušas vecmāmiņas) paliek baltas švīkas. Mācies no profesionāļiem un iegādājies gumijas slotiņas stiklu mazgāšanai. Kad esi uzpūtusi logu tīrāmo šķidrumu un atbrīvojusies no visiem piekaltušajiem traipiem, tad “noej pāri” stikliem ar gumijas slotiņām.

Lasi vēl: Logu tīrīšanas māksla. Uzkopšanas profesionāļu ieteikti paņēmieni

Netīras āra palodzes – ja tev grūtības sagādā tīru palodžu uzturēšana ārpusē, tad uzklāj tām nedaudz vaska pēc mazgāšanas vai wd-40 šķīduma. Kā tikko novērosi netīrumus, kas būs sakrājušies uz palodzes, tu bez pūlēm varēsi tos notraukt.

Netīras žalūzijas – lai katru nedēļu nebūtu jātīra žalūzijas, uz kurām sakrājušies putekļi, uzpūt antiseptisko aerosolu uzreiz pēc tam, kad esi tās nomazgājusi un nožāvējusi. Pēc tam katru nedēļu varēsi tām “noiet pāri” ar putekļu slotiņu (ja vispār tik bieži tas būs nepieciešams).

Avots: rd.com

Leave a Comment