5. janvāra dienas horoskops– saglabā mieru!

horoskops-sodienai

#AUNS  šodien spēsi veikt kādus interesantus novērojumus, jo nokļūsi neierastā vidē. Centies saglabāt humora izjūtu– tad šī diena paies daudz vieglāk!

#VĒRSIS  Pieturies pie ierastā un zināmā– nav īstā diena, kad veikt eksperimentus. Koncentrējies uz darbu un nedomā par to, kas notiek apkārt, vienkārši ignorē!

#DVĪŅI  šī diena var paiet garlaicīgi, ja neskaita lielo varbūtību, ka šodien daudz ko kavēsi. Neiespringsti par to, kas notiek, vienkārši ļaujies plūsmai.

#VĒZIS  parādīsies jaunas iespējas, potenciāli pat darba jomā, galvenais, nenobīties un censties tās izmantot! Šodien vari atļauties pasapņot.

#LAUVA  negaidi īpašu izpalīdzību no apkārtējiem– šodien saprasties būs grūti. Pamēģini samazināt prasības pret sevi vismaz šodien, lai ir vieglāk!

#JAUNAVA šīs dienas gaita tevi var padarīt mazliet nervozu- apkārt pašlaik, gan mājās, gan darbā ir liels haoss. Labā ziņa ir tā, ka tas neturpināsies ilgi!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 2. – 8. janvāra

#SVARI  Būsi enerģijas pārpilns, tomēr ne viss notiks produktīvi- šodien vienkārši ir tāda doma! Tādēļ novirzi savu enerģiju darbiem, kur skaidri zini, ka būs rezultāts.

#SKORPIONS nekas nenotiks kā plānots. Apkārtējo vienaldzība un nevīžība būs īpaši neizturama. Centies no tā visa distancēties un saglabāt mieru.

#STRĒLNIEKS  Uzdosi daudz jautājumu, tomēr nesaņemsi gaidītās atbildes. Nenokar galvu– vēlāk mēģini vēlreiz. Lai dabūtu ko vēlies, nedrīkst padoties!

#MEŽĀZIS  Šodien obligāti vajadzētu uzticēties savai intuīcijai– tā tevi aizvedīs pa pareizo ceļu. Sakrājušies daudz darbi- nevari atļauties slinkot!

#ŪDENSVĪRS  šodien jutīsies pacilāts un apgarots. Vienīgais, kas traucēs labajam garstāvoklim– uzliktie pienākumi, kurus nevar ignorēt.

#ZIVIS Izvairies no nopietām sarunām darbā– cilvēki visu uztvers pārāk nopietni. Tā vietā, pirms runā, mēģini ieklausīties citu sacītājā.

 

Leave a Comment