5 jautrākās zodiaka zīmes, ar kuru pārstāvjiem nekad nebūs garlaicīgi

STRĒLNIEKS

Parasti Strēlnieks mēdz būt ļoti labā garastāvoklī, un viņš ar savu labu noskaņojumu ļoti labprāt dalās arī ar apkārtējiem. Ja Tu esi depresijā, tad Strēlnieks noteikti atradīs īstos vārdus, lai Tevi uzmundrinātu. Tas, ka viņi ir tik jautri, padara viņus par labiem draugiem un patīkamiem sarunu biedriem. Tas gan, protams, būs līdz tam brīdim, kad Strēlnieks kādam pateiks patiesību, kas būs kā “nagla uz galvas”, jo daudzi var apvainoties, taču ir, protams, cilvēki, kas šo viņa godīgumu novērtēs.

DVĪŅI

Dvīņi ir vieni no visjautrākajiem zodiaka zīmju pārstāvjiem, jo viņi mīl runāt par pilnīgi visu, kas ir pasaulē, kā arī viņi ir ļoti asprātīgi, tāpēc ar Dvīņiem noteikti var pļāpāt stundām ilgi, kas nebūt nebūs garlaicīgi. Par cik viņi ir spējīgi visus uzjautrināt ar saviem smieklīgajiem stāstiem, jokiem un anekdotēm, tad bieži vien viņi kļūst par kompānijas dvēseli. Vēl Dvīņi ļoti labprāt iesaistās debatēs un diskusijās, taču tādās, kas ir inteliģentas un ar vieglu ironijas piesitienu.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri ļoti ātri iegūst draugus, jo viņiem patīk uzturēties kompānijās un kopā doties izbraucienos. Šīs zīmes pārstāvji ienīst garlaicību, viņi meklē oriģinālas izklaides un vienmēr tās arī atrod. Bieži vien viņus piesaista liela mēroga izklaides pasākumi. Daudzi Ūdensvīri ir intelektuāļi, tāpēc labprāt piedalās dažādās spēlēs, kurās var izrādīt savu prātu.

LAUVA

Lauvas dievina atpūtu, svētkus un ballītes! Jautras sarunas, laba atmosfēra, smiekli, prieks un šampanieša šļakatas – tā ir Lauvu stihija. Viņām patīk piesaistīt sev uzmanību un pieņemt komplimentus, tāpēc šīs zīmes pārstāvji vienmēr piedalās gandrīz visos pasākumos, kuros vien viņiem ir iespēja piedalīties.

AUNS

Aunu enerģija ir ļoti lipīga, viņiem galvā vienmēr ir tik daudz plānu un ideju, ka ne katrs var sastādīt viņiem cienīgu kompāniju, jo daudzi citu zodiaka zīmju pārstāvji nogurst no tik lielas aktivitātes. Auni ļoti mīl skaļu uzdzīvi, salūtus, dažādus festivālus un visādi citādi priecīgus pasākumus, bet, ja pasākums notiek brīvā dabā, tad tas viņiem ir dubults prieks!

 

Leave a Comment