5. jūlija dienas horoskops– neesi tik skarbs pret sevi!

#AUNS  atmodīsies tava ietiepīgā puse, bet vienīgais, kam tu kaitēsi, būsi tu pats! Tāpēc šodien sanāks pacīnīties pašam ar sevi!

 

#VĒRSIS  šodien būs izteikti grūti sakoncentrēties nopietnam darbam, tavu prātu aizņems brīvdienu plānošana(vai nav mazliet par agru?)

 

#DVĪŅI  ja nevēlies piedzīvot vilšanos, neuzstādi nesasniedzamus mērķus, ja esi šaubās, nebaidies prasīt pēc palīdzības!

 

#VĒZIS  šodien būs sapņainā noskaņojumā, par laimi vari atļauties šodien atlaist grožus un ļauties vasaras burvībai.

 

#LAUVA šodien cīnīsies ar dažādiem kārdinājumiem – vieglākais ceļš ne vienmēr ir pareizās, palūkojies uz visu ar kritisku aci.

 

#JAUNAVA  neuztraucies, ja kaut kas neizdodas kā esi to vēlējies, labāk mazāk, bet vismaz zini, ka viss patiešām ir labi!

 

#SVARI būs jāuzņem temps, lai paspētu izdarīt atlikušos darbus – citādi neizdosies bezrūpīgi izbaudīt brīvdienas!

 

#SKORPIONS negribēsies pieņemt citu pavēlēs, bet arī strīdi tev nav vajadzīgi, vienkārši parādi kāpēc tev ir taisnība!

 

#STRĒLNIEKS  nāksies krietni vien pastrādāt, lai dabūtu to, ko vēlies, bet tas būs tā vērts! Centies saglabāt optimismu!

 

#MEŽĀZIS  laiks pievērt vairāk uzmanību attiecībām, nogludini nelīdzenumus, pirms tie nav kļuvuši par milzu šķēršļiem!

 

#ŪDENSVĪRS  šodien tev būs viedoklis par visu un visiem, centies piebremzēt, viss nav skaļi jāsaka, ja vien nevēlies sabojāt attiecības.

 

#ZIVIS tagad ir īstais laiks lai ķertos klāt finansiāliem jautājumiem, risinātu problēmas, visam ir atrisinājums, vajag tikai rakt!

Leave a Comment