5. jūnija horoskops – nekas vēl nav nokavēts!

#AUNS šodien ieteicams izvairīties no impulsīvas rīcības, jo mēness iespaidā šodien tavs prāts nav 100% skaidrs. Mīļums un atbalsts spēs izdarīt daudz vairāk nekā kritizēšana, tāpēc centies būt iecietīgāks pret saviem tuvajiem vai kolēģiem.

#VĒRSIS Diena var sākties ar kādu vilšanos, tomēr nezaudē pozitīvu attieksmi – līdz pusdienas laikam viss jau būs pilnīgi savādāk. Šī ir perfekta diena, lai veltītu vairāk laika sev, mēness palīdzēs atjauno emocionālo balansu.

#DVĪŅI šodien tev ir jāuzmanās – skaties kur tu ej un ko dari. Liela iespējamība savainoties. Iespējams jutīsies apjucis, tas ir tikai mēness dēļ. Nedomā par to, kas tev būtu jādara, bet gan pievērsies tam, lai tevi šodien neviens nenogrūstu malā.

#VĒZIS Tava pozitīvā attieksme atjaunos pozitīvo enerģiju un ļaus kļūt tuvākiem ar saviem kolēģiem/draugiem.  Ir laiks pārdomāt savus nākotnes plānus un iespējams veikt kādas izmaiņas. Tavs noskaņojums ir atkarīgs tikai no tevis!

#LAUVA šodien vienkārši dari to, kas tev ir jādara, aizmirstot par smagajām nastām šajā nedēļā – ir jāatjauno iekšējais balanss. Toties pār tevi nāks kāda atklāsme – tas, kas iepriekš šķita pārdzīvojums, tev patiesībā ir ļoti palīdzējis!

#JAUNAVA Kāds no tuvākajiem cilvēkiem šodien, iespējams, būs neciešams. Neņem to galvā, tas nekādā veidā nav saistīts ar tevi. Tu vari uzzināt par sevi un citiem ko jaunu, ja pievērsīsi uzmanību tam, ko citi šodien saka, mēness liks atklāties daudzām lietām!

#SVARI šorīt iespējams viss nenotiks tik ātri, kā iecerēts, toties vēlāk izdosies to atgūt. Šovakar atdzīvosies romantika, mēness radīs tev jaunas iespējas – izmanto tās. Ja kaut kas neizdodas ar pirmo reizi, ir jāmēģina vēl, nevis jāpadodas!

#SKORPIONS Saules iespaidā, tev šodien neparko nav jāuztraucas, tu beidzot vari brīvi darīt to, ko sen gribēji – pārmaiņas savā dzīvē, neizjaucot jau esošo kārtību. mēness iespaidā sajutīsi, ka ir laiks uzticēties un sekot savai sirdij uz visiem 100!

#STRĒLNIEKS mēness tevi iedvesmos pamainīt savu ārieni. Vai tu zināji, ka savu finansiālo situāciju vari uzlabot pavisam vienkārši? Pārstāj tērēt naudu uz nevajadzīgām lietām. Vakars ar mīļajiem padosies lielisks – izdosies atklāti parunāties.

#MEŽĀZIS Šodien vajadzētu mazliet piebremzēt, īpaši, ja šajā nedēļā esi darījies pārāk daudz. Fiziskā un  emocionālā dziedināšana vislabāk darbojas vienatnē, tāpēc atcel plānus un smelies dziedinošo pavasara enerģiju.  Viss ies uz augšu!

#ŪDENSVĪRS ja iedziļināsies tajā, ko citi no tevis šodien sagaida var palīdzēt izvairīties no sarežģījumiem attiecībās. Mēneša ietekmē šis ir ideāls laiks, lai parūpētos par savu ķermeni, piemēram, relaksējoties karstā vannā pēc garās dienas!

#ZIVIS šodien saņemsi kādu negaidītu ziņu, kas liks tev rīkoties impulsu vadītam. Neuztraucies par iesāktajiem darbiem un vienkārši seko savai sirdij. Šodien tāpat ir piektdiena – neviens tevi nevar piespiest koncentrēties darbiem!

Leave a Comment