5 kļūdas matu kopšanā, kuras vienmēr pamana frizieri un kā to labot; #4- noteikti pieļauj ikviena

1. Pārāk īsi un plati nogriezta čolka

scannedimage2

 

Šī ir viena no populārākajām klūdām, un pats dīvainākais, ka kādu laika tā bija pat kā modes lieta, taču tas nepavisam nav pareizi. Ieteicamais garums čolkai ir nedaudz virs uzacīm, un tās platumam vajadzētu beigties līdz ar acu kaktiņu, citādāk tev nāksies liekos matus visu laiku atspraust un gaidīt kamēr tie ataugs, un tas nenotiek nemaz tik ātri. Tāpēc esi prātīga ar čolkām.

 

2.Nepareizs matu krāsas tonis

maxresdefault

 

Vēlviena ļoti populāra kļūda, kuru bieži pieļauj tās, kuras matus krāso mājās. Lai labi izskatītos, ļoti svarīgi ir tas, vai matu krāsas tonis ir piemērots tavai ādas krāsai. Saprotams ir tas, ka gribas, piemēram, blondus matus, bet ir jābut uzmanīgai izvēloties pareizo toni no plaši pieejamā klāsta. Ja matus krāsosi frizētava, tad labs frizieris noteikti uzjauks tev tādu toni, kas tev piestāvēs.

 

3.Matu nokrāsošana pārāk tumšā krāsā

23739aec8b15c9f3c720396c2c53b3f4

 

Izvēloties pārāk tumšu matu krāsu tu vari radīt Sniegbaltītes efektu, kas pēc pāris nedēļām nepavisam neizskatīsies labi, tāpēc frizieri vienmēr iesaka matus krāsot ne vairāk kā par 2 toņiem tumšāku nekā ir tava dabīgā matu krāsa. Tas garantēs to, ka tu izskatīsies labi, un kad mati sāks ataugt, tas nebūs tik ļoti pamanāmi.

 

4.Nepareizais karstums uz matu taisnotāja, lokšķērēm vai citas matu ieveidošanas ierīces

670px-Protect-Your-Hair-from-Heat-in-a-Straightener-Step-3

 

Frizieri uzskata, ka šīs ir vienas no viskaitīgākajām ierīcēm, kas var būt saistībā ar matiem. Tāpēc to lietošanu ikdienā neiesaka. Frizieri iesaka, izmantot viszemāko temperatūru, kāda ir pieejama un pievērst uzmanību tam, cik ilgi mati tiek karsēti. Šo kļūdu noteikti gandrīz visas pieļauj!

 

5.SMS rakstīšana vai skatīšanās telefonā, kamēr tev tiek apgriezti, veidoti vai krāsoti mati

459368109

 

Lai cik svarīgas mūsdienās būtu kļuvušas modernās tehnoloģijas, bet kamēr tev tiek griezti mati , galva jātur taisni, izņemot gadījumos, kad frizieris tev palūdz to turēt nedaudz citādāk. Šādā veidā nav iespējams matus nogriest tā, kā tas ir ieplānots, jo gluži vienkārši, mainot savu pozu un lenķi, kādā turi savu galvu, mainās matu garums. Un vēl frizieri stāsta, ka arī kāju sakrustošana ietekmē to, kādā lenķī ir tava galva. Tāpēc labāk pasēdi pusstundu bez telefona rokās, nekā aizej pēc tam nelaimīga, jo matos ir kāds robs vai griezums nav precīzs.

COMMENTS

Leave a Comment