5 lietas, kas padara Lauvas zīmē dzimušos par absolūti brīnišķīgiem cilvēkiem

1. Lauva ir mākslas iemiesojums

Lauvas ir lieliski gaumes lietpratēji visā, kas saistīts ar mākslu un modi. Tam nevar nepiekrist. Aristokrātiskā aura Lauvu padara par īstu elegances iemiesojumu!

2. Lauvām ir garīgie pavadoņi

Šīs zīmes pārstāvjiem ir pamatīgi paveicies, nav brīnums, ka daudzi viņus apskauž. Lauvas ir ne tikai siržu karaļi, visās gaitās viņus pavada arī spēks un grācija. Cilvēkiem piemīt dabiska tendence satuvināties ar Lauvām. Galu galā, Lauvām ir liela sirds un viņi vēlas atrasties uzmanības centrā!

3. Lauvas ir lieliski vecāki

Lauvas sirdī ir daudz mīlestības, kuru dāvāt citiem. Lauvas bērni būs mīlēti un loloti. Šīs zīmes lojalitāte, rūpes un uzmanība pret mīļotajiem ir nepārspējama. Vērtīgs padoms: nekādā gadījumā nesanikno māti – Lauvu!

4. Bez Lauvas nepastāvētu mīlestība

Astrologs Sibils Līks apgalvo: “Tu nezini, kas ir mīlestība, ja Tevi nekad nav mīlējis kāds Lauvas zīmē dzimušais.” Lūk, tā! Lauva ir uguns zīme, neapšaubāmi, ka viņas mīlestība ir karsta, karsta, karsta, tikai nekādā gadījumā necenties Lauvu vazāt aiz deguna, citādi apdedzināsies!

5. Lauvas ir brīnišķīgi cilvēki

Slavenākie Lauvas zīmē dzimušie cilvēki ir Baraks Obama, Bils Klintons, Madonna, Dženifera Lopesa, Alfrēds Hičkoks un Arnolds Švarcenegers, Lauvas ir līderi, viņi nosaka modes etalonus un ir pionieri ļoti daudzās jomās.

Lauvas, daudz laimes dzimšanas dienā!

Leave a Comment