5 lietas, ko neteikt pirmajā randiņā

1. Nerunā par iepriekšējām attiecībām!

Nevajadzētu šokēt pielūdzējus ar bēdīgiem vai šausminošiem stāstiem par iepriekšējām attiecībām. Pat tad, ja atmiņas par šīm attiecībām un sāpīgo šķiršanos ir spilgtā atmiņā. Vīrietim nav jāklausās par bijušā drauga pārsteigumiem un dāvanām. Iespējams, ka attiecības ar jauno partneri izvērtēsies par ilgām un laimīgām. Ja tomēr stāsti par attiecībām ir neizbēgami, jāmēģina runāt par to ar ironijas pieskārienu un smaidu.

2. Mazāk slikto ziņu

Labāk sliktas lietas vispār nepieminēt. Jāpadomā, vai kavalierim ir jādzird par nejauku priekšnieku vai pasniedzēju. Ikdienas rūpes jāatstāj aiz kafejnīcas vai restorāna durvīm. Ir jāmācās atslābināties, aizmirst par pārdzīvojumiem un baudīt kompāniju.

3. Neinteresējies par finansēm!

Finansiālie jautājumi ir par strauju jebkuram jaunam karstgalvīgam vīrietim. Viņu priekšā ir visa pasaule un jauka sieviete, kurā viņš jau ,iespējams, ir iemīlējies. Jautājumi par ienākumiem var visu izbeigt jau pirmajā randiņā. Nemokiet vīrieti ar jautājumiem par viņa ienākumiem un ģimenes budžetu. Varbūt , pagaidām viņš nav bagāts, bet iepazītā partnere var kļūt par labāko stimulu, lai vīrietis strauji virzītos pa karjeras kāpnēm . Tāpēc esiet laipna, diskrēta un uzmanīga, izvēloties vārdus.

4. Ne vārda par radiniekiem

Ja vīrietis jautā, tad atbildiet, bet neiebiedējiet viņu ar gariem stāstiem par brāļiem, māsām, vecākiem. Vīrieti var nobiedēt sievietes neatlaidība. Pirmajā randiņā galvenais, kas viņu interesē ir pretim sēdošā sieviete. Pienāks laiks, kad viņš iepazīsies arī jūsu ģimeni.

5. Nākotnes plāni var pagaidīt

Par saviem nākotnes plāniem labāk paklusēt. Iespējams, ka vīrietim ir citi plāni, tāpēc viņš baidīsies jums iztraucēt, vai arī jūsu plāni viņam var nepatikt. Neatbiedējiet vīrieti, nelieciet viņam nožēlot, ka viņš saticies ar jums. Visi plāni var krasi mainīties, ja jūs iemīlēsieties viens otrā.
Pirmajā randiņā visi mēdz kļūdīties gan pieredzējušas sievietes, gan jaunas meitenes. Tomēr, maz ticams, ka neliela kavēšanās vai nedaudz saburzīts kleita atvairīs vīrieti. Svarīgs ir sarunas saturs. Ja cilvēks jums ir nopietni iepaticies un jūs vēlaties turpināt saziņu ar viņu, tad nedaudz sagatavojieties pirms tikšanās. Taktiskums, pieticība, noslēpumainība un manieres nevienam nav nākušas par sliktu.

 

Avots:

30-interesanti-fakti-2-7

Leave a Comment