5 lietas, pēc kuru izmešanas ikviens nožēlos, ka tās ir izmetis

Tīrot mājoklī, daudziem cilvēkiem ir žēl izmest dažas lietas. Šādus priekšmetus daudzi cilvēki neizmanto, tāpēc tie tikai aizņem vietu un pārklājas ar putekļiem.

Dokumenti

Ir daži dokumenti, kas jums būs jāsaglabā visu mūžu. Tie ir personas dokumenti, piemēram, dzimšanas apliecības, sociālās apdrošināšanas kartes, medicīnas grāmatiņas, laulības apliecības un mājokļa dokumenti.

Nodokļu dokumenti un citi finanšu dokumenti parasti ir jāglabā vismaz septiņus gadus, pirms tos izmest. Šie dokumenti ir būtiski, kad dodaties uz jaunu darbu, pieprasāt aizdevumu vai meklējat jaunu māju vai dzīvokli.

Ar roku rakstītas piezīmes no tuviniekiem

Šajā digitālajā laikmetā fiziskas vēstules, skrejlapas un ziņojumi kļūst arvien retāki. Šī iemesla dēļ ir iespējams saglabāt personiskas piezīmes no saviem tuvākajiem un mīļajiem. Tomēr, tas nenozīmē, ka jums ir jāsaglabā visas kartītes, ko saņēmāt dzimšanas dienā.

Ģimenes un draugu fotogrāfijas

Fotogrāfijas ir viens no nedaudzajiem veidiem, kā fiksēt pagātni un atgādināt sev par cilvēkiem, vietām un lietām, kuras mums patīk. Vecās fotogrāfijas ir neaizstājamas piemiņas lietas, kas jāsaglabā un jādala ar ģimenes locekļiem, kuri var interesēties par senčiem, kurus viņi nekad nav satikuši. Uzglabāt momentuzņēmumus, kas atklāj jūsu dzīvesstāstu, ir vienkāršs veids, kā raisīt priecīgas atmiņas.

Lasi vēl: Kā saprast, ka vīrietis tevi patiešām nemīl: eksperti nosauca 5 galvenās pazīmes

Virtuves piederumi

Ir dažas lietas, kas ar vecumu kļūst labākas, un mantoti trauki noteikti ir viena no tām. Tādi virtuves trauki kā keramikas, emaljas un čuguna trauki ir ne tikai lieliski piemēroti ēdiena gatavošanai, bet arī ļoti izturīgi.

Izmetiet sabojātos emaljētos traukus, sarūsējušos un bojātos traukus. Pareizi kopjot, šos prasmīgos virtuves piederumus var nodot nākamajām paaudzēm.

Senlietas

Pat ja senlietas, ko gadu gaitā esat mantojis no ģimenes locekļiem, neatbilst jūsu personīgajai estētikai, tās tomēr vajadzētu saglabāt.

Tējas komplekti, rotaslietas un senatnīgas rotaļlietas ir lietas, kuras parasti tiek novērtētas. Ja jums vienkārši nav vietas, kur tās glabāt, apsveriet iespēju priekšmetus novērtēt, lai iegūtu labāku priekšstatu par to vērtību.

 

Leave a Comment