5 likumi ideālam seksam dušā

Esi uzmanīga ūdenī

Seko līdzi tam, lai pēc iespējas mazāk ūdens iekļūst tavās ģenitālijās. Stāvot stāvus zem ūdens strūklas tu vari noskalot visu savu dabīgo maksts gļotu. Tas var izraisīt kairinājumu gan tev, gan tavam partnerim. Līdz ar to tu nespēsi aizsargāties no baktērijām. 

Nodrošinies ar kontracepciju jau iepriekš

Ja tev kādreiz ir gadījies ar slapjām rokām taisīt vaļā prezervatīva paciņu, tad vari iedomāties ar kādām problēmām tev nāksies saskarties seksa laikā ar prezervatīvu. Sveces un smērvielas tev nederēs, jo tās ātri noskalosies ar ūdenī.

Stāvi kārtīgi ar kājām uz zemes

Nekādā gadījumā neatstutē kājas pret vannas malu. Vannas istaba – nav labākā vieta, kur aizrauties ar akrobātiku vai dažādiem eksperimentiem. Bet ja jūs tiešām nodarbosieties ar seksu vannā, tad iepriekš jau pārdomājiet pozas.

Izmanto dušu ka vietu priekš priekšspēles

Kā iepriekš minēts, tad duša ir vieta, kur var gūt traumas. Viens otru glāstīt zem ūdens, protams, ir ļoti patīkami un erotiski. Tāpēc labāk, lai jūsu tālākā intīmā tuvība notiek citā vietā. Strauja temperatūras maiņa sagādās jaunas sajūtas.

Vienkārši nomazgājiet viens otru

Apvaldies savu seksuālo tieksmi un izbaudiet intīmos brīžus, rūpējoties viens par otru. Galvenais dariet visu nesteidzīgi gūstot baudu no katra pieskāriena. Divvientulība dušā jūs abus satuvinās un pacels attiecības jaunā līmenī.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment