5 minūtēs viss būt mirdzoši tīrs: kā balināt apdzeltējušas plastmasas palodzes

Kā balināt apdzeltējušas palodzes

Palodzes tīrīšanā palīdzēs līdzekļi, kas ir katrā mājoklī. Piemēram, varat izmantot ūdeņraža pārskābi. Pietiek uzklāt aptiekas līdzekli uz sūkļa un noslaucīt virsmu, īpašu uzmanību pievēršot dzeltenajām vietām. Atstājiet uz dažām minūtēm, pēc tam noslaukiet ar mitru drānu. Šī metode ir īpaši noderīga, lai nomazgātu palodzes virtuvē, jo peroksīds lieliski cīnās ar taukiem.

Vēl viens veids, kā notīrīt palodzi no iesēdinātiem netīrumiem, ir izmantot sodu un etiķi. Taču tas jādara pareizi. Uzberiet uz palodzes sodu, pēc tam ar etiķī samērcētu lupatiņu ieberzējiet virsmu. Līdzekļi reaģēs un notīrīs palodzi.

Ja ir grūti iztīrīt palodzi no veciem netīrumiem, vienkārši atstājiet etiķa un sodas maisījumu uz aptuveni 15-20 minūtēm, pēc tam noslaukiet virsmu ar tīru lupatiņu. Starp citu, šī ir arī lieliska metode, lai notīrītu plastmasas palodzi no līmes. Taču neaizmirstiet uzvilkt cimdus – jūsu āda jums pateiksies.

Šīs nav vienīgās metodes, kā balināt apdzeltējuši palodzi. Var palīdzēt arī saimnieču vidū populārais skābekļa pulveris vai želeja. Atšķaidiet nelielu daudzumu ūdenī un uzklājiet putas uz palodzes. Atstājiet uz 15-30 minūtēm (atkarībā no piesārņojuma pakāpes), pēc tam noskalojiet ar siltu ūdeni un noslaukiet palodzi sausu.

 

 

Leave a Comment