5 pazīmes, kas liecina par to, ka Jūs šo cilvēku pazināt iepriekšējā dzīvē

Kopā ar viņu zūd laika izjūta

Viena no acīmredzamām pazīmēm tam, ka Jūs esat bijuši pazīstami ar cilvēku citā dzīvē, ir tas, ka, kopā esot, pazūd laika izjūta, šķiet, ka laiks paskrien nemanot.

Šķiet, ka esat ar viņu pavadījuši kopā ļoti daudz laika – it kā būtu tikušies miljoniem reižu. Katra saruna, katra kopīgā nodarbe rada Jūsos vēl lielāku vēlmi aizbēgt no visas pasaules. Jums ir viegli būt kopā un vēl vieglāk būt atklātiem.

Jūs zināt viņu kā savus piecus pirkstus, un tā ir bijis jau no paša sākuma

Vēl viena nozīmīga pazīme tam, ka Jūs esat bijuši pazīstami jau citā dzīvē – Jūs redzat šim cilvēkam it kā cauri. Jūs pievēršat uzmanību gandrīz nemanāmām kustībām un žestiem, kurus viņš pats nepamana.

Jums vienmēr ir redzams, kad šis cilvēks nejūtas īsti savā ādā vai vienkārši ir sliktā noskaņojumā. Reizēm Jums liekas, ka viņš ir spējīgs nolasīt visas Jūsu domas, bet reizēm Jūs patiešām zināt, ko viņam šobrīd vajag.

Jūs jau no paša sākuma viens otram bijāt piemēroti

Viens no galvenajiem rādītājiem – tiklīdz Jūs iepazināties, uzreiz atradāt kopīgu valodu, it kā būtu ilgu laiku bijuši šķirti un tagad atkal apvienojušies.

Tas notiek ne vienmēr, bet, ja reiz notiek, tad tā patiesi ir brīnumaina sajūta. Kad jūs saprotat viens otru no pusvārda, tas liecina par to, ka Jūs esat bijuši pazīstami kādā no iepriekšējām dzīvēm. Liekas, it kā jūs vienkārši būtu atjaunojuši saites un gatavotos jaunam kopīgam piedzīvojumam!

Jums ir grūti noslēpt savas jūtas no otra cilvēka

Vēl viena pazīme, ka esat bijuši pazīstami kādā no iepriekšējām dzīvēm – Jūs vienkārši nespējat noslēpt jūtas pret viņu. Vienīgais veids, kā izteikt savas emocijas šī cilvēka klātbūtnē, ir pilnībā atvērties, turklāt otrs jūt to pašu vēlmi un atbild tieši tāpat.

Iespējams, pienāks brīdis, kad Jūs abi sāksiet vienlaikus raudāt bez īpaša iemesla – vienkārši tāpēc, ka gribas ļaut asarām ritēt, it kā jūs sen nebūtu tikušies. Bez tam Jums ir ļoti grūti nepaust savas jūtas šim cilvēkam, citādi Jūs izjūtat neizsakāmas sāpes dvēselē.

Ar viņu Jūs izjūtat nepārvaramu mājas sajūtu

Jūs varat būt miljoniem kilometru tālu no savām mājām, taču nekas neiedveš tādu dzirksti, kā šī cilvēka skatiens, kas dāvā Jums sajūtu, ka ar viņu Jūs vienmēr esat mājās.

Rast līdzīgu saikni ir diezgan sarežģīti, tāpēc māju sajūta, ko rada viens vienīgs otra cilvēka skatiens, ir drošākā pazīme, ka Jūs esat bijuši pazīstami kādā no iepriekšējām dzīvēm. Šis cilvēks saprot Jūs un ir gatavs darīt visu iespējamo, lai Jūs būtu laimīgs!

la.lv

 

Leave a Comment