5 visneparastākie hoteļi pasaulē

1. “Dog Bark Park Inn” − hotelis, kas atrodas suņa iekšpusē.

Ja tu esi kā bez prāta no suņiem, tad šī ir tava iespēja, aizbraukt uz šo hoteli, kas mīl suņus. Pat iekšējais dizains par to liecina. Jo visapkārt vieni vienīgi suņi. Kā arī šis hotelis nekad nav tukšs, tajā vienmēr dzīvo cilvēki. Numuriņos atrodas mikroviļņu krāsns, un plīts lai pagatavotu nelielu ēdienu. Viesnīca atrodas nelielā pilsētiņā Cottonwood Aidaho štatā, Amerikas Savienotajās Valstīs.

1 2

2. “Das Park Hotel” − viesnīca, kas atrodas notekcaurulēs

Ceļojot pa Austriju, neaizmirsti iebraukt  pilsētiņā Linz. Numuriņa izmērs 2 kvadrātmetri. Kā arī numurs aprīkots ar kondicionieri un ērtām gultām.

cms-image-000018777 cms-image-000018783

3.  ” CasAnus ” viesnīca gremošanas traktā

Vienā no Beļģijas vietām Kemzeke atrodas šī neparastā viesnīca. Šī viesnīca ir ļoti kaprīziem un prasīgiem cilvēkiem. Šī viesnīca pēc ārējā izskata ne visai izskatās pievilcīgi, bet šai viesnīcai netrūkst apmeklētāju. Viesnīca ir aprīkota ar visu nepieciešamo.

cms-image-000018776 cms-image-000018785

 

 

4. “Hobbit Motel” – hobita ala

Šo dizaineri noteikti ir iedvesmojusi hobita mājas. Šī pasaku vieta ļoti patiks tiem cilvēkiem, kam patīk fantastika. Šis hotelis atrodas Jaunzēlandē. Un tieši tur arī notika Gredzenu pavēlnieka filmas filmēšana. Šis motelis uzņem tūristus visu cauru gadu. 

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

5. “Nulle Stern Hotel” – Nulle zvaigznes hotelis

Mūsu dienās Šveice ir viena no turīgākajām pasaules valstīm. Tāpēc Šveice ir izdomājusi tādu hoteli, bezzvaigžņu, kur nav nekā lieka.

 Šajos numuriņos nav logu, jo šī iestāde ir pārtaisīta no iepriekšējā kara bunkura. Toties šie viesnīca atrodas starp 100 labākajām no visas pasaules. Šī viesnīca mūs aizved atpakaļ uz seno vēsturi. Šajos numuriņos atrodas gulta, un citi gaismekļi. 

???????????????????????????????? cms-image-000018784

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment