5 Visuma līdzsvara likumi, kurus nedrīkst pārkāpt

Trešais likums: “Ja jums kaut kas nepatīk, dodieties prom”

Ja tev nepatīk savs darbs, tad tev vajadzētu padomāt par aiziešanu un citas vietas atrašanu, kur tu būsi laimīgs. Ja jūs neesat apmierināts ar kaimiņiem, ar kuriem pastāvīgi lamājieties, tad jums vajadzētu padomāt par pārcelšanos. Kad esat ar kaut ko neapmierināts, jūs nevarat vienkārši sēdēt un gaidīt, kad viss mainīsies, un, ja no jums nekas nav atkarīgs, jums vienkārši jāatstāj vieta, kur jūtaties slikti.

Jums nevajadzētu atriebties pret nelaipniem cilvēkiem vai paciest negatīvismu darbā, pat ja tas ir labi apmaksāts. Negativitāte, kas tevī rodas šādas situācijas dēļ, ne pie kā laba nenoved.

Ceturtais likums: “Ja jūs neko neprasāt, jūs neko nesaņemat”

Visums var īstenot jūsu visdrosmīgākos sapņus, bet, ja jūs nezināt, ko vēlēties un ko gribat, tad jūs neko nesaņemsiet. Nekas nedzimst no tukšuma. Visam ir vajadzīgs kaut kāds impulss. Šo līdzsvaru nevar izjaukt vai mainīt.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmes un to slēptie patroni: mazās planētas

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos 7 kaitēkļus nekādā gadījumā nedrīkst turēt guļamistabā

Mēģiniet sapņot vairāk un virzieties uz sapni. Citiem vārdiem sakot, to sauc par pievilkšanās likumu. Tukšums telpā neko nepiesaista, bet jo smagāks objekts, jo spēcīgāka tā pievilkšanās. Tas pats attiecas uz mūsu sapņiem. Jo spilgtāki tie ir un jo vairāk jūs tos piepildāt ar dažām darbībām, jo ​​vairāk tie piesaista veiksmi. Paturi to prātā nākamreiz, ja pēkšņi tevi pārņems apātija un vienaldzība pret dzīvi.

Piektais likums: “Mēs vienmēr izdarām izvēli, pat ja mums šķiet pretējais”

Mūsu pasaulē nav pilnīgi brīvas peldošas. Katrs cilvēks burā pa dzīvi ar laivu, kuru vada domas un darbības. Arī bezdarbība ir darbība, bet nulle. Kad jūs neko nedarāt, jūs izvēlaties neko nedarīt. Nav svarīgi, kāpēc tu neizvēlies – aiz bailēm vai šaubu dēļ.

Neatkarīgi no tā, kā jūs mēģināt izvairīties no izvēles, jums tā joprojām būs jāizdara. Iespējams, jūs to jau esat izdarījis. Izšķirošā soļa aizkavēšana tikai samazina iespējamību, ka šis solis būs pareizs, lai gan Visums nedala darbības “pareizajās” vai “nepareizajās”.

Šo līdzsvara likumu neizpratne un nepieņemšana rada problēmas ar veiksmi un laimi. Turklāt ir vērts atcerēties  vēl septiņus iemeslus, kāpēc laime var tevi apiet.

Leave a Comment