5 Visuma līdzsvara likumi, kurus nedrīkst pārkāpt

Ir nerakstīti likumi, saskaņā ar kuriem mums katram jādzīvo. Ja tas netiks izdarīts, tad pasaule ap mums lēnām pārvērtīsies haosā un nebeidzamā problēmu straumē.

Visuma pamatlikumu ievērošana  vienmēr mūs tuvina panākumiem un laimei. Atcerieties, ka nekas mūsu pasaulē nenotiek tāpat vien. Visam ir cēloņi un sekas.

Pirmais likums: “Dod, dod”

Visam Visumā ir jābūt līdzsvarā un balansā. Šis likums apraksta šo principu vislabākajā iespējamajā veidā. Ja kāds tavā labā dara ko nesavtīgu, nevajag tam pašam cilvēkam laipnību atdot tikai pienākuma apziņas dēļ, bet gan darīt labu kādam citam. Tātad pozitīvo pārmaiņu vilnis jūs atkal sasniegs pēc noteikta laika.

Protams, dažreiz jūs varat darīt kaut ko labu, atbildot personai, kas jums palīdzēja, bet tikai tad, ja viņš jums par to jautā. Ja jūs nekavējoties atdodat jums izdarīto labo, tad cilvēkam var rasties iespaids, ka jūs nepieņemat viņa “dāvanas”. Tieši attiecībā uz to un Visumu. Ja kaut kas labs notiek tieši tā, bez iemesla, tad ir ļoti svarīgi to pieņemt un izbaudīt dāvanu.

Otrais likums: “atrasts – dalīties”

Visums nevar dot dāvanas visiem uzreiz, tāpēc, ja jūs dalīsiet tā dāvanas ar citiem, tas jūs par to atalgos vēl vairāk. Daudzi ir dzirdējuši, ka, ja ir paveicies loterijā atrast vai laimēt lielu naudas summu, tad noteikti savā priekā jādalās ar saviem mīļajiem – aizved draugus uz restorānu vai bāru, sagādā sev patīkamu pārsteigumu. vecāki un tā tālāk.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmes un to slēptie patroni: mazās planētas

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos 7 kaitēkļus nekādā gadījumā nedrīkst turēt guļamistabā

Ja tu kāri atliec nejauši vai veiksmes pēc atrasto, tad nebrīnies, ka veiksmes straume reiz apstāsies. Radiet mīļotajam iespaidu, ka viņam arī ļoti paveicies. Nepamatota dāvana vai vakariņas skaistā vietā ir lielisks veids, kā dalīties ar veiksmi. Eksperti iesaka pat veiksmīgu apstākļu gadījumā darbā, mēģiniet kaut ko darīt citu labā. Ja saņēmāt vairāk naudas nekā parasti, lūdzu, lūdzu vismaz savus tuvākos.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment