Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos 7 kaitēkļus nekādā gadījumā nedrīkst turēt guļamistabā

Guļamistaba ir viena no mājas spēka vietām, tāpēc visam tajā jābūt vērstam uz harmoniju un komfortu. Bioenerģijas jomas ekspertu padomi palīdzēs atteikties no lietām, kas kaitē ģimenes laimei.

Ir daudz padomu guļamistabas iekārtošanai, un mēs iesakām iepazīties ar senajām vecmāmiņas gudrībām. Tajās daudzi atradīs noderīgus ieteikumus, kas palīdzēs saglabāt mīlestību vai piesaistīt to. Svarīgi arī zināt, ka ir kaitēkļi, kas ģimenēm atņem laimi. Viņiem nav vietas guļamistabā, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks veikt auditu, lai atgrieztu mājā harmoniju.

1. Ziedi. Protams, svaigi ziedi ienes mājā pozitīvu enerģiju, taču ne visi no tiem ir piemēroti guļamistabai. Ir augi-vīri , kuru dēļ nav iespējams izveidot spēcīgas attiecības. Šādiem ziediem labāk nepalikt mājā un vēl jo vairāk guļamistabā. Tāpat guļamistabā nav vietas ziedu kompozīcijām un sausiem ziediem, kas nes negatīvu enerģiju.

Lasi arī: Krāsu spēks: kā apģērbs palīdzēs mīlestībā, darbā un piesaistīs veiksmi

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas spēj paredzēt nākotni

2. Informācijas troksnis. Daudzas grāmatas, laikraksti un žurnāli guļamistabā nes negatīvu enerģiju. Lasīšanas cienītāji pirms gulētiešanas var atstāt savu iecienīto grāmatu uz naktsgaldiņa, taču labāk ir atteikties no plauktiem, kuros ir daudz papīra izstrādājumu. Šādi priekšmeti neļauj pilnībā atpūsties miega laikā un pēc pamošanās liek justies nogurušam.

3. Spoguļi. Guļamistabā vieta spogulim būs tikai tad, ja tas neatspoguļos gultu. Spoguļiem ir spēcīga enerģija , un miega laikā guļošie cilvēki var kļūt par ķīlniekiem tā sauktajam skata stiklam – otrai pasaulei, caur kuru mājā var iekļūt būtnes, kas kaitē ģimenes laimei.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment