5 zīmes, kas norāda, ka jūs, iespējams, esat satikušies ar kādu no iepriekšējās dzīves

Dzīvē pienāk mirklis, kad pirmo reizi satiekat kādu, bet jūs jūtat tiešu saikni.

Jūs varat būt kopā ar šo personu. Jūs jūtaties droši un ērti. Jūs zināt, ka šī persona pieņems jūs tādu, kāds jūs esat. Bet vislabāk ir tas, ka jūs tik viegli sazināties savā starpā. Vislabākais skaidrojums ir tas, ka jūs, esat tikušies pirms tam! Jūsu iepriekšējā dzīvē.

Lasi arī: 41 gadus vecā Natālija Oreiro pastāstīja, kā viņai izdevās zaudēt svaru par 30 kilogramiem

Ja tas liek aizdomāties, tad šeit ir 5 pazīmes, uz kurām varat paļauties, lai uzzinātu, vai jūs zināt kādu no jūsu iepriekšējās dzīves vai nē.

Tev tūlīt kaut kas noklikšķ

Viss rodas dabiski. Jūs atradīsiet kopīgu valodu tik ātri, ka pēc dažām minūtēm jūs varat runāt par visu. Komforta līmenis ir neticami augsts. Bet vislabāk ir tas, ka sarunas ir vienkāršas, un tajā pašā laikā jums nekad nav garlaicīgi.

Laiks nenozīmē tev neko

Einšteins to ļoti precīzi definēja, izskaidrojot “relativitāti”, runājot par to, cik ātri laiks lido, kad esat ar kādu, kuru jūs mīlat. Tas pats attiecas uz jūsu draugu no pagātnes dzīvēs. Jūs nepievēršat uzmanību tam, cik ātri laiks paiet, kad esat kopā. Pat ja jūs kādu laiku netiekaties, viss paliek nemainīgs, un jūs turpināt no vietas, kur pēdējo reizi pārtraucāt sarunu.

Lasi arī: 11 stabilas pazīmes, ka tava otrā pusīte ir greizsirdīga

Jūs jūtaties kā mājās, kad skatāties viņu acīs

Šīs personas priekšā, maskas, ko cilvēki valkā katru dienu, izzūd. Jūs nebaidieties, ka viņš tevi tiesās. Jūs jūtat neticami dziļu savienojumu. Kad jūs ieskatāties šīs personas acīs, jums šķiet, ka jūs skatāties savā dvēselē.

Tikšanās laikā jūs piedzīvojat deja vu

Ja jums rodas deja vu sajūt un jūtat, ka daži notikumi vai situācijas atkārtojas, tad neuztraucieties. Visticamāk, jūs patiešām pieredzējāt šos mirkļus savā iepriekšējā dzīvē ar šo personu no savas iepriekšējās dzīves. .

Jūs uzreiz nosakāt šīs personas pozitīvo vai negatīvo enerģiju

Ja viss iet labi, tad tu sajutīsi pozitīvu saikni ar šo cilvēku, un tev jābūt kopā. Bet, ja sajūtat milzīgu negatīvu sajūtu, tad esiet uzmanīgi un uzticieties savai intuīcijai. Varbūt jūsu iepriekšējā dzīvē šī persona jums nodarīja sāpes vai izraisīja ciešanas. Tāpēc esiet uzmanīgs!

Avots

COMMENTS

Leave a Comment