Lūk, ko jūsu īkšķa garums var pateikt par jūsu personīgo dzīvi!

Paskaties uz šo attēlu un izvēlieties to, kas atgādina jūsu īkšķi! Kad esat izvēlējies, ritiniet uz leju, lai uzzinātu rezultātu!

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes vājās vietas

1. Abas īkšķa daļas ir vienādas

Ja abas puses ir līdzīgas, tas norāda, ka esat mierīgs un līdzsvarots cilvēks. Tā kā jūs gandrīz neizrādiet savas emocijas un jūtas, jūsu partnerim ir grūti izprast tavu attieksmi, un tas viņu neapmierina! Jums nepatīk drāma, dodiet priekšroku, kad viss ir stabils, kas dažreiz var apgrūtināt tavu partneri. Dodiet savam partnerim iespēju uzzināt, ko jūs jūtat pret viņu, tas noteikti uzlabos jūsu attiecības!

2. Augšējā daļa ir lielāka nekā apakšējā daļa

Tas nozīmē, ka esat lojāls un bezcerīgs romantiķis. Kad esat attiecībās, jūs esat ļoti uzticīgs savam partnerim un mīliet viņu ar visu savu sirdi. Diemžēl jūsu kaislīgais raksturs var būt milzīgs apgrūtinājums jūsu partnerim, ja jūs viņiem nedodiet personīgo telpu, kas viņiem ir vajadzīga.

Lasi arī: Zīmes, kas norāda, ka veiksme ir tuvu

3. Augšējā daļa ir mazāka nekā apakšējā

Tas nozīmē, ka esat godīgs un uzticams partneris. Jums ir tendence kontrolēt savas emocijas. Jūs vēlaties domāt loģiski un visbiežāk pieņemiet lēmumus, kas balstīti uz jūsu prātu, nevis uz jūtām. Turklāt attiecībās jūs vienmēr ļoti lēni pieņemat lēmumus. Tas var sarūgtināt jūsu partneri!

Avots

Leave a Comment