6 iemesli, kāpēc pievilkšanās likums jums nedarbojas, un kā to labot

Pārāk daudz optimisma vai pesimisma

Pārmērīgi optimistiski cilvēki dažreiz pārtrauc darbu, jo atpūšas, un pārāk pesimistiski cilvēki pārtrauc strādāt, jo nevar atpūsties. Divas galējības, bet jēga ir viena – veiksme paliek nesasniedzama.

Šādi cilvēki nezina, kā pareizi izmantot pievilkšanās likumu. Tas ir iespējams tikai tiem, kas objektīvi uztver realitāti. Nav burvju un brīnumu – viss dzimst mūsu galvā. Kad esam zirgā, mums viss izdodas. Kad mēs esam truli un noguruši no visa, mēs esam apmaldījušies un uzvarēti.

Jūs domājat, ka veiksme ir kaut kas tāds, ar ko esat piedzimis

Veiksme vienmēr ir ar mums, vienkārši kādam ir vairāk, bet kādam mazāk. Lai gūtu panākumus un  domātu radoši, nepietiek ar talismanu izmantošanu . Ir arī jātic, ka veiksme nav kaut kur nesasniedzami tālu, bet jau šeit un tagad mums līdzās.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: daži no jums saskarsies ar grūtībām realizēt savu potenciālu!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem vajadzēs būt gataviem aprakt savas bailes, lai neciestu zaudējumus

Laimīgākais cilvēks pasaulē var šaubīties par sevi un zaudēt visu, un lielākais zaudētājs var iegūt spēku un ticību sev, lai kļūtu par laimīgāko cilvēku pasaulē.

Tu gribi pārāk daudz

Jautājumos, kas saistīti ar vizualizāciju, ir ļoti svarīgi zināt mēru. Nav nekas slikts, piemēram, vēlme kļūt par bagātāko cilvēku pasaulē. Jums vienkārši jāsadala globālie mērķi mazākos.

Pirmkārt, mēs vēlamies kaut ko mazāku, tad, to sasnieguši, mēs vizualizējam un atkal sapņojam, izmantojot pievilkšanās likumu. Tas notiek līdz brīdim, kad atskatāmies atpakaļ un saprotam, ka visā šajā laikā esam sasnieguši lielus augstumus, virzoties uz augšu maziem solīšiem. Pievilkšanās likums darbojas tikai tad, ja mēs vēlamies kaut ko īstu. Nav jāsteidzas. Viss izdosies, ja sapņosi pastāvīgi, bet pieticīgi.

Zinātnieki ir pierādījuši, ka pievilkšanās likums darbojas, un tā nav maģija. Pareizi vārdi un domas vairo veiksmi, un tam ir labi definēti zinātniski skaidrojumi.

Leave a Comment